Čuvar zatvora je imao srčani napad, a onda su robijaši uradili nešto POTPUNO NEOČEKIVANO (VIDEO)

- Nisam čekao ni sekund kada sam počeo da razbijam vrata ćelije. Čovek je nepomično ležao na podu i bila mu je potrebna hitna pomoć - rekao je jedan od zatvorenika

  • 2

Zatvorenici u teksaškom zatvoru Vederford su odlučili da obije bravu na ćeliji, kako bi pomogli čuvaru kome je pozlilo. On se nekoliko trenutaka pre toga šalio sa njima, a onda se zbog srčanog udraa srušio na pod.

TALAČKA KRIZA U ZATVORU: Robijaši drže čuvarku kao taoca u podrumu!

- Samo je pao sa stolice. Na početku je izgledalo kao da glumi. Mogao je da umre - ispričao je jedan od zatvorenika.

Počeli su glasno da viču i dozivaju pomoć kada su izašli iz ćelije, kako bi dozvali policajce koji su bili na spratu ispod.

- Imao je ključeve, imao je oružje, ovo je mogla da bude opasna situacija - rekao je šerif Rajan Špigl koji je prvi stigao u prostoriju u kojoj su se nalazili zatvorenici.

Kada su stigli ostali čuvari i medicinski tim hitne pomoći, zatvorenici su se vratili u ćeliju. Oni su znali su da ne smeju da izlaze iz nje, ali se u ovom slučaju radilo o pitanju života i smrti.

- Nisam čekao ni sekund kada sam počeo da razbijam vrata ćelije. Čovek je nepomično ležao na podu i bila mu je potrebna hitna pomoć - rekao je jedan od zatvorenika.

Kolege čuvari čim su stigli u prostoriju s ćelijom počeli su da oživljavaju policajca, a tada je stigao i tim lekara.

Čuvar je preživeo zahvaljujući zatvorenicima koji su dozvali ostale policajce u pomoć. Da nije bilo njih čuvar bi tamo ležao još najmanje 10 do 15 minuta, a što je previše za oživljavanje.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Razmislite malo

    11. jul 2016 | 15:52

    I oni su ljudi, kada to shvatite bice bolje. Neko napravi gresku u zivotu, ode u zatvor, izadje, hoce da nadje posten posao, ali niko nece da ga zaposli zbog njegove proslosti i na kraju se vrate na staro jer ih niko ne zeli u njihovoj blizi. Samo zbog pogresno donete odluke

  • Anoniman

    12. jul 2016 | 14:30

    Iskreno bolji ljudi od politicara mnogo, ljudine ustvari, jednostavno se desi da donesu jednu pogresnu odluku koja im okrene ceo zivot...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA