JEZIVA VOŽNJA: Otac i ćerka uživali na skuteru, a onda su PALI KAO POKOŠENI (VIDEO)

Oboje su ostali na zemlji onesvešćeni, a devojčica Ju Ju je završila u bolnici sa ozbiljnom povredom glave

  • 2

Na snimku CCTV News vide se otac i četvorogodišnja ćerka kako se voze električnim skuterom u Suzuu u Kini. Ubrzo su oboje oboreni na zemlju metalnim vratnicama kamiona koja nisu bila pričvršćena. Kamion je, nešto pre nego što ih je mimoišao, oštro skrenuo, vrata se zaljuljala i oborila ih sa motora.

Prema navodima CCTV News, oboje, i otac i ćerka su ostali na zemlji onesvešćeni, a devojčica Ju Ju je završila u bolnici sa ozbiljnom povredom glave. Prema prvim informacijama, ona, pošto je došla svesti, nije mogla da hoda, a i nije mogla da prepozna svoje roditelje. Ostaje nejasno da li će se dete u potpunosti oporaviti.

Otac je pretrpeo povredu ramena, ali nije slomio nijednu kost. Novinarima je rekao da je kad se nesreća desila, vodio ćerku u vrtić.

ŠTA NIJE U REDU SA OVOM FOTKOM? Tročlana porodica privukla je veliku pažnju prolaznika (FOTO)

Prema izveštajima policije, vozač kamiona je preuzeo punu odgovornost za incident. A podrazumeva se i da će snositi sve troškove lečenja devojčice.

Pogledajte i ovaj prilog TNOW:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA