Igrali su golf, kada se iz "rupice" čulo zapomaganje. Prišli su i imali šta da vide - zanemeli su! (VIDEO)

Na svu sreću, Mihal je prošao samo sa povredom ramena

  • 1

Kako je kada te zemlja i bukvalno proguta najbolje zna Mark Mihal (43), broker za hipoteke, koji je na golf terenu u blizini Sent Luisa propao u zemlju. 

Na svu sreću, Mihal je prošao samo sa povredom ramena. Upao je u rupu duboku pet i po metara.

- Tlo nije delovalo nestabilno. I odjednom me nije bilo. Samo sam padao. Činilo mi se kao večnost, ali trajalo je sekund, dva i nisam znao u šta ću udariti. I sve što sam video bila je tama - priča Mihal.

Njegovi prijatelji su u prvom trenutku pomislili da je u pitanju neki trik. Oni nisu videli kada je nestao, ali je jedan od njih čuo njegove vapaje i krenuo da istraži.

- Gledao sam okolo, pridržavao se za gomilu blata, pokušavajući da vidim ima li izlaza. U tom trenutku, počeo sam da vičem: "Trebaju mi merdevine i kanap i vi momci morate da me izvučete odavde!"

MAJSTORE, KAKO SI OVO USPEO DA URADIŠ? Ceo "audi" upao u rupu na nadvožnjaku kod Požege!

Merdevine koje su našli bile su prekratke, pa je jedan od njegovih saigrača delimično ušao u rupu, dobacio Mihalu svoj džemper i vezao kanap oko prijatelja, pa je izvučen na površinu.

- Srećan sam što nisam slomio obe noge ili nešto još gore - rekao je Mihal.

U ovom slučaju, zemlja se otvorila jer se razložila od kiselih kiša, otapanja snega i karbon dioksida. U toj oblasti koja je prepuna rupa, ima ih registrovanih bar 15.000.

(Telegraf.rs / Izvor: usnews.nbcnews.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA