Išao je da proveri ko mu je otvorio kapiju, kada se vratio i video snimak kamere, ŠOKIRAO SE (VIDEO)

Kris Mičel Kler iz australijskog grada Sanšajn Bič tvrdi da snimak koji je objavio nije obrađen

  • 5

Kris Mičel Kler je, pre nego što se uselio u kuću u australijskom Sanšajn Biču, čuo glasine kako je u toj kući pre mnogo godina umrla jedna osoba. U početku na to nije obraćao pažnju, ali ga je onda snimak njegove kamere za nadzor naterao da se zapita da li je ta priča istinita.

JEZIV SELFI: Videli su FOTOGRAFIJU posle dve godine, a onda su shvatili da ona krije nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Nedavno je ušao u svoju radionicu kako bi proverio nekoliko stvari i tada je na sigurnosnim kamerama vidio da su otvorena vrata ograde.

- Otišao sam da pitam porodicu da li je neko od njih zatvorio i zaključao vrata noć pre. Rekli su da jesu – napisao je Kris na Fejsbuku gde je objavio snimak.

Pregledavajući snimak, otkrio je kako su se vrata naglo otvorila. Čudno mu je bilo što se uopšte nisu njihala, a na snimku se vidi smetnja koja traje vrlo kratko i koja daje utisak kao da dete gura vrata. Međutim, video ne prikazuje ništa čudno pre ili posle te smetnje.

I dok vlasnik tvrdi da snimak nije obrađen, postoje sumnje da je lažan i to zbog vremenske oznake. U desnom uglu stoji oznaka da je video nastao 2000. godine i vreme na početku snimka je oko dva sata ujutro. Odmah nakon smetnji sat pokazuje 6 sati.

Kris tvrdi da je oznaka koja se nalazi u desnom gornjem uglu iz softvera kamere i tvrdi da nikada nije podešavao taj datum.

Šta vi mislite, da li je video lažan? Odgovore nam možete ostaviti u komentarima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boogeyman

    29. jul 2016 | 19:39

    Pa pogledajte vreme u gornjem desnom uglu 02:13 - pa ta smetnja... pa 06:35, znači da je prošlo skoro 4 i po sata, a kamera nije registrovala tj snimala taj period. Vrata su mogla da se otvore 1000 puta na bilo koji način!

  • Alien resurrection doctor

    29. jul 2016 | 22:15

    Gluposti , to je neki vetar duvao .

  • Nikolas

    29. jul 2016 | 20:59

    JOS JEDAN DOKAZ O POSTOJANJU PARALELNOG SVETA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA