SIMPSONOVI MRZE TRAMPA: Mardž i Homer će glasati za Hilari (VIDEO)

Polemika Simpsonovih za kojeg predsedničkog kandidata će glasati počela je nakon što je Mardž ustanovila da "ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati". Narator tada postavlja pitanje: "Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Beloj kući - za koga biste želeli da odgovori na poziv?

  • 5

Junaci popularnog crtaća Mardž i Homer Simpson saglasili su se da će na predstojećim predsedničkim izborima u SAD glasati za Hilari Klinton na američkim predsedničkim izborima, objavio je 20th Century Fox u najnovijem video-snimku.

TRAMP GRMI - KLINTONOVA JE ĐAVO: Donald tvrdi da će izbori u Americi biti namešteni! (VIDEO)

Studio je samostalnu epizodu popularnih Simpsona pod naslovom "3.00 ujutro" objavio na Jutjubu, prenose britanski mediji.

Republikanski kandidat Donald Tramp u epizodi se pojavljuje s primerkom knjige "Veliki govori" Adolfa Hitlera.

Kad je Homer najavio da će možda glasati za Trampa, Mardž kaže: "Ako ćeš tako da glasaš, pitam se hoću li ikad više moći biti sa tobom". Homer joj na to uzvraća: "Eto, i tako sam postao demokrata".

Klintonova i Tramp suočiće se na američkim predsedničkim izborima 8. novembra.

Polemika Simpsonovih za kojeg predsedničkog kandidata će glasati počela je nakon što je Mardž ustanovila da "ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati". Narator tada postavlja pitanje: "Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Beloj kući - za koga biste želeli da odgovori na poziv?"

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo pitanje je aludiranje na političku kampanju Klintonove iz 2008. kada je naciji postavila pitanje koga bi želeli da ih vodi u kriznim vremenima, ako telefon zazvoni u tri posle ponoći.

Sledi kako izgleda kada se na takav poziv jave Klintonova i Tramp.

Tramp diže slušalicu i kaže: "Ne sada, na Tviteru sam!" Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: "Stavi moje ime na Linkoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjiru."

A Bil Klinton kaže: "Soba za sastanke? Evo dolazim!" Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hilari: "Oh, za tebe je". Na to mu žena uzvrati: "Da, odsad je uvek za mene".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jasmina

    2. avgust 2016 | 13:21

    Meni su ti Simpsonovi odvratni pa samim tim i vestica Hilari

  • vladimir

    2. avgust 2016 | 16:22

    Tramp je postavljen da bude protiv kandidat da bi Hilari pobedila. Vestica !!!

  • Horor

    2. avgust 2016 | 15:09

    Ko joj se privukao "odzada", pa je ovako nasmejana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA