≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Igrao se sa lavovima, ka njemu je potrčao leopard, a onda je tigar sprečio napad! (VIDEO)

Dok se čuvar na travi igrao sa nekolicinom lavica, s leđa mu je pritrčao leopard, ali ga je u poslednjem trenutku zaustavio tigar

  • 0

Dobro jutro! O tome koliko posao u zoološkom vrtu može da bude opasan, ali i divan, najbolje bi mogao da govori jedan čuvar kog je od nestašnog leoparda spasio ni manje ni više nego - tigar.

Dok se čuvar na travi igrao sa nekolicinom lavica, koje su se izležavale, s leđa mu je pritrčao leopard, ali ga je u poslednjem trenutku zaustavio tigar, koji se nalazio iza njega.

Čuvar je primetio šta se dogodilo i zahvalio se tigru, koji je nakon obavljene dužnosti, nastavio da gleda svoja posla.

U komentarima ispod ovog videa oglasili su se i oni koji ne veruju da je ovaj gest imao veze sa tigrovom lojalnošću čuvaru, već da je to bilo pitanje hijerarhije među divljim životinjama - leopard se zaleteo da nešto uradi, i tigar je instinktivno reagovao.

Bilo kako bilo, snimak ovog čoveka među tolikim divljim mačkama koje ne pokazuju ni najmanju nameru da ga povrede je neodoljiv.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA