ŽIVE RIBE PADAJU S NEBA: Biblijski prizori u ovom gradu uneli su strah u kosti (FOTO)

Kada se kaže da s neba "padaju sekire", to znači da je kiša vrlo obilna, ali bi u škotskom Aberdenširu mogli da razmisle o promeni ove izreke u "padaju ribe", i to u bukvalnom značenju

  • 0

Kevin Bejn iz Škotske frapirao se kada je, nakon kiše, u svom dvorištu zatekao 75 malh, mrtvih riba, pitajući se otkud one tu.

ZA NEVERICU: Na hiljade živih riba palo s neba (VIDEO)

Kada se kaže da s neba "padaju sekire", to znači da je kiša vrlo obilna, ali bi u škotskom Aberdenširu mogli da razmisle o promeni ove izreke u "padaju ribe", i to u bukvalnom značenju.

Kevinova prva pomisao bila je da su ribe iz svojih kljunova pobacale ptice u letu, ali je tu verziju ubrzo odbacio jer ih je bilo previše.

Budući da živi pored mora, shvatio je da je verovatnija mogućnost ta da se usled jakog vetra pojavio vodeni mlaz, koji je povukao sa sobom i ribe.

Osim što je, kako je rekao za Bi Bi Si, ovo krajnje zanimljiv fenomen, čudno je i to da je ovaj "gejzir" uspeo da izbaci toliku količinu ribe i dobaci je pola kilometra od mora.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA