TIGAR MI JE POJEO POLA LICA, ZOVU ME "NAKAZA": Kad skinem maramu s rane, SVI SE GADE (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Nažalost, nije odmah mogao da stigne do bolnice, tako da lekari nisu mogli da mu spasu polovinu lica koju je tigar pojeo

  • 10

Ribar kojeg je napao tigar i pojeo mu pola lica sada očajnički želi plastičnu operaciju, jer se plaši da se njegova ćerka nikad neće udati upravo zbog lica svog oca.

KAD GLEDAŠ SMRTI U OČI: Zastrašujući momenti napada divljih životinja na ljude (VIDEO)

Hašmota Alija (40) tigar je napao kad je pecao u opasnom delu šume u južnom Bangladešu, i od tada on živi sa užasnim belegom na licu.

Njega su ostali seljani stalno ponižavali nakon nesreće i branili mu da prisustvuje javnim proslavama jer su ga smatrali monstrumom.

Tigar ga je napao dok je spavao u čamcu, čekajući da se riba uhvati u mrežu. Nažalost, nije odmah mogao da stigne do bolnice, tako da lekari nisu mogli da mu spasu polovinu lica koju je tigar pojeo.

Bilo kako bilo, nesrećni čovek svim silama pokušava da obezbedi sebi plastičnu operaciju lica jer se već 20 godina nosi s ponižavanjem, a njegova ćerka teško da će se udati budući da u ovoj zemlji društvo ekskomunicira čitave porodice ljudi, koje su unakazile divlje životinje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jasna

    18. avgust 2016 | 19:48

    Hrabro čoveče veličina se meri samiloscu.Hrista su razapeli A on je za svoje mučiteljima molio oprost. Lepota je u dusi

  • victoria

    19. avgust 2016 | 08:47

    Strasno koliko ljudi mogu biti okrutni a ovo moze svakom da se desi. Ajo ne od tigra, onda u saobracajnoj nesreci i na mnogo jos nacina.

  • Xcina

    18. avgust 2016 | 16:14

    Hahahahahha, lici na onog lika iz filama Goonies

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA