UZNEMIRUJUŽI PRIZOR IZ ZOO-VRTA: Vidre dave pa proždiru retku vrstu majmuna

Užasna i uznemirujuća scena odigrala se u jednom britanskom zoološkom vrtu

  • 2

Veoma redak žutoruki tamarin majmun ubijen je i pojeden od strane nekoliko vidri kada je slučajno upao u njihovo jezerce u zoološkom vrtu u Bristolu.

UŽAS U ZOO-VRTU: Majmun upao u kanal i udavio se pred zaprepašćenim posetiocima! (VIDEO)

Majmun se penjao po granama kada je slučajno upao u jezerce koje se nalazi u delu gde žive vidre. Zastrašujući snimak na kome se vidi kako vidre dave a zatim i proždiru ugroženu i veoma retku vrstu majmuna, 2013. godine objavljen je u serijalu snimaka koji su imali za cilj da diskredituju radnike i upravu zoološkog vrta u Bristolu. Nakon ovog incidenta sa vidrama i majmunom dogodio se i incident prilikom kog je divlja svinja pojela svoje tek rođene prasiće.

- Ovi snimci su uznemirili naš tim radnika i veterinara. Istina je da mi brinemo o hiljadama životinja dan i noć i da sa životinjama imamo veoma čvrste veze i samo možete da zamislite koliko smo nesrećni zbog ovih incidenata - izjavili su tada zvaničnici zoološkog vrta u Bristolu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA