GEJ PAR DOBIO BIOLOŠKE TROJKE: U tome im je pomogao poznati sportista koji je UBICA (VIDEO)

Kristu i Teu su bebe Zoe, Kejt i Džošua vratile veru u život, jer su mislili da nikada neće biti roditelji zbog raznih prepreka u usvajanju dece

  • 40

Kristu i Teo Menelau iz Južne Afrike, prvi su gej par koje je dobio trojke uz pomoć surogat majke. Dobili su dve ćerke i sina, a oni imaju DNK oba roditelja. Jedna beba je od jednog oca, a dve su od drugog.

POSLE KRVAVE PARADE PONOSA: Dva geja prošetala Jerusalimom držeći se za ruke. Evo kako su ljudi reagovali! (VIDEO)

Dva embriona posađena su u maternicu surogat majke. Posle 10 nedelja trudnoće, jedan od embriona se prepolovio i saznali su da će dobiti trojke od kojih će dvoje biti jednojajčani blizanci. Inače, ovo je redak slučaj podeljenog roditeljstva.

Trojke su se rodile u tri nedelje ranije, a doktori su paru predlagali da se odreknu dve bebe. Oni su to odbili i danas su žive i zdrave.

Kristu i Teu su bebe Zoe, Kejt i Džošua vratile veru u život, jer su mislili da nikada neće biti roditelji zbog raznih prepreka u usvajanju dece. Sve dok nisu upoznali surogat majku, i to u čudnim okolnostima.

Naime, oni i surogat majka su bili komšije atletičara Oskara Pistorijusa, osuđenog zbog ubistva svoje devojke. Sreli su se kada su se komšije atletičara okupile nakon suđenja južnoafričkom atletičaru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bojan

    22. avgust 2016 | 16:24

    Ovaj svet je otišao u k....

  • Mix

    22. avgust 2016 | 15:40

    Strašno. Bože moj dragi kuda ide ovaj svet?

  • Ja

    22. avgust 2016 | 17:27

    Da je to prirodno i normalno ne bi im trebala surogat majka.. Kakva je to drzava, zemlja i svet u kom im ne dozvole da usvoje dete ali im za odredjenu svotu novca odobre vantelesnu ili kako se to vec zove... Bruka!! To je svet pobrkanih vrednosti, svet Trumanovog soua, svet koji vodi u haos..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA