Čekala sina na aerodromu, a kada joj je osoblje aviona dovelo dete, zamalo nije dobila infarkt

Tridesetosmogodišnja majka doživela je šok na aerodormu kada je čekala petogodišnji sin da se vrati sa putovanja

  • 5

Maribel Martinez doživela je najveće izenađenje dosad kada je na aerodromu prošlog meseca jedan od zaposlenih doveo dečaka koji je upravo sleteo iz Dominikane. Mislili su da je to njen sin...

PILOT KOJI NIJE SA OVOG SVETA: Avion je padao u nepovrat, a on ga je spustio na neverovatan način (VIDEO)

Tridesetosmogodišnja majka čekala je prošlog meseca svog sina Endija (5) na međunarodnom aerodromu "Džon F. Kenedi", a koji je bio u poseti familiji u Dominikanskoj Republici. Ali, dečak nije uopšte bio na letu za Njujork.

- Bila je skamenjena i plašila se da je otet - rekao je Maribelin advokat, Sanford Rubenštajn.

Prema njegovim rečima, dečakova tetka dala je Endija u nadzor avio-kompanije na aerodromu "Santijago" i čekala dok avion nije poleteo. Uprkos tome što su platili dodatnih 100 dolara da dečak bude u pratnji nekog od osoblja, kompanija ga je pomešala sa drugim vršnjakom, a Endi je otišao na let za Boston.

- 17. avgusta, dva dečaka bez pratnje, istih godina, putovali su iz Santjaga, Dominikanske republike, jedan za Boston, drugi za Njujork. Oba dečaka su se ukrcala na pogrešne letove. Kada smo saznali za grešku, naši timovi na aerodromima su preuzeli korake kako bi dečaci stigli na prave destinacije - saopštila je portparolka avio-kompanije "Džetblu" Tamara Jang.

Sat i po nakon što je avion sleteo na aerodrom u Njujorku, Martinezovoj je predstavljen drugi dečak, koji je kod sebe ima pasoš njenog sina i prtljag.

- Plakala sam, gledala u pasoš svog sina, kofer sa njegovim stvarima, bila sam očajna. Sedela sam pored dečaka koji nije bio moj - rekla je Endijeva majka.

Sa sinom je najzad pričala telefonom tri sata kasnije, a tri sata kasnije ga je i videla.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Saki

    2. septembar 2016 | 19:33

    Sa samo pet godina deca dozivljavaju takve avanture umesto da su u vrticu.

  • Mladen

    2. septembar 2016 | 19:55

    Cista laz ja sam moju djecu slao isto tako.Znaci dete za ruku i na aerodrom.Platis 100$ i predas ga stjuardesi uz potpis da je ona primila djete ,i uz papir za 9odobrenje ko moze preuzeti djete na oodredistu gdje putuje ako je ta osoba koja je ovlastena da preuzme djete sprecena,djete se vraca nazad na polaznu stanicu,hocu da kazem da je to uredjeno jako dobro i nemoze da se desi greska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA