≫ 

NIJE VIC: Nigerijac pretukao Indijca u kambodžanskom lokalu (VIDEO)

Nakon što je video koji je zabeležio okršaj planuo na internetu, Hari je odlučio da sa njegovim korisnicima podeli i "pravu istinu"

  • 0

Nigerijac po imenu Hari, brutalno je pretukao Indijca koji je na internetu objavio da ga je Hari prevario i za avionsku kartu koju mu je prodao, dao manje para nego što je trebalo.

Uhvatio je manijaka koji je pokušao da mu siluje sestricu i UNAKAZIO GA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kada je ovo pročitao na društvenoj mreži, Hari se uputio ka mestu na kom je znao da će naći Indijca i pretukao ga jer ga je javno osramotio.

Nakon što je video koji je zabeležio okršaj planuo na internetu, Hari je odlučio da sa njegovim korisnicima podeli i "pravu istinu".

Za razliku od onoga što je Indijac naveo, a što se svodi na to da mu je Nigerijac ostao dužan, nakoj čega mu se mesec dana nije javljao na telefon, Hari je napisao da je dogovor bio, da mu za avionsku kartu koja je koštala 340 dolara, da 100, a u depozit preda kompjuter. 

- Kada sam video njegovu objavu, pozvao sam ga, a on me je izvređao, i to ne prvi put. Nikada nikoga nisam prevario i žao mi je zbog batina, ali isprovocirao me je - napisao je Hari, između ostalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA