PROŠETALA DEČKA NA POVOCU KROZ CENTAR GRADA: Stegla ga oko vrata i vukla kao prava GOSPODARICA (VIDEO)

Prema rečima svedoka, žena bi se povremeno zaustavila tokom šetnje i pomilovala bi muškarca po glavi, govoreći prolaznicima da je to njen pas i tako je izazivala da oni zaprepašćeno podižu obrve i otvaraju usta

  • 7

Stanovnici kineskog grada Fužu imali su prilike da prisustvuju sado-mazohističkoj predstavi kada je žena, blistajući u plavoj suknji i visokim štiklama, prometnim ulicama na povocu vukla svog "ljudskog psa".

Rešite TEST i saznajte da li ste SEKSUALNO NASTRANA osoba!

Žena svojom javnom sado-mazo predstavom potpuno je zapanjila sugrađane, prenosi mirror.co.uk.

Ne iznenađuje što su vozači automobila i motocikala koji su žurili kući bili iznenađeni  prizorom gde čovek u farmerkama i crnoj majici na povocu puzi kao pas na ulici glavnog grada istočne kineske provincije Fujian.

Mnogi nikada ranije nisu videli ništa slično pa su panično uzeli telefone i fotoaparate i krenuli da fotografišu, a ista je situacija sa onima koji su prepoznali sado-mazohističku predstvu.

Prema rečima svedoka, žena bi se povremeno zaustavila tokom šetnje i pomilovala bi muškarca po glavi, govoreći prolaznicima da je to njen pas i tako je izazivala da oni zaprepašćeno podižu obrve i otvaraju usta.

Bizarni događaj je privukao toliku pažnju da je policija vremenom došla i rekla ovom paru da momentalnu prestanu sa time, šta god da je bilo u pitanju, iako u izveštaju ne piše na osnovu čega im je naređeno da to urade.

Žena je odvezala povodac, a kasnije su viđeni kako zajedno ulaze u šoping centar.

Sado-mazohizam je radnja u kojoj se pruža ili prima bol ili poniženje, u cilju ostvarenja seksualnog zadovoljstva.

Fotografije ovog događaja pogledajte ovde:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • The Spatula

    13. septembar 2016 | 16:09

    Nema nista protiv jednakosti muskarca i zene. Ali ovo je ludo vreme da ludje ne moze biti. Mislim da zena treba da bude zena, da ne ide u vojsku, policiju, da se ne bavi politikom, da ne cepa drva, ne kopa kanale, ne radi fizicke poslove ali i da ne glumi sintera. Mozda sam ja samo jos jedan idiot sto tako misli, ali zato nam ovako i jeste... Zensko bi da bude musko a musko bi da bude zensko. Bem ti svet!

  • Dr za rock and roll....

    13. septembar 2016 | 20:14

    Decka????? Prosetala je vqnzemaljca a ako je decka jadni mu i otac i majka a i sveca...... UZAS

  • Nina

    13. septembar 2016 | 18:08

    Poludi svi na planète zbog jaki temperetura hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA