≫ 

Evo koliko bi PABLO ESKOBAR bio danas bogat da je živ! (INFOGRAFIKA)

Film se temelji na autobiografiji federalnog agenta koji koji se tokom osamdesetih godina infiltrirao u narko kartel Pabla Eskobara

  • 3

U okviru promocije novog filma "Infiltrator", Varner Bros pustili su baner na kome je detaljno prikazan istorijat svega čime se bavio Pablo Eskobar i što je još važnije, koliko je vredelo njegovo bogatstvo.

ISPOVEST SINA PABLA ESKOBARA: Pred spavanje mi je pevao pesmice, a ujutru je naručivao ubistva na hiljade ljudi (VIDEO) (FOTO)

Ono što može da se vidi potpuno iznenađuje, prenosi viralthread.com.

Film "Infiltrator" se temelji na autobiografiji Roberta Mazura, federalnog agenta koji koji se tokom osamdesetih godina infiltrirao u narko kartel Pabla Eskobara gde je proveo pet godina na tajnom zadatku među vodećim kriminalcima i švercerima droge u Kolumbiji.

Vremenom je stekao poverenje Eskobarove desne ruke, Roberta Alkaina, a njegov rad rezultirao je podizanjem 85 optužnica protiv narko bosova i korumpiranih bankara koji su prali novac za Eskobarov kartel.

Da biste videli infografiku, idite na sledeću stranicu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • coccain

    14. septembar 2016 | 17:06

    Serial Narcos kaze da je bilo drugacije.Basu su se pomucili da ga uhvate,da je bio agent u njegovim redovima ....Film ne pije vodu

  • Necu ti kazem

    14. septembar 2016 | 16:22

    Jedan je Eskobar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA