ZBOG OVE POTRESNE FOTOGRAFIJE SU I LEKARI PLAKALI: Iza nje se krije priča koju nikada nećete zaboraviti (FOTO)

Kada je 8. avgusta Peti Livengud Biver odvezla svoje roditelje u bolnicu kako bi bili zajedno primljeni, nije znala da će to biti poslednji put

  • 7

Don i Margaret Livengud bili su u braku 59 godina , a ovaj par je prošlog meseca umro u bolničkoj sobi koju su delili držeći se za ruke.

Zaljubili su se u sirotištu, a onda su ih na silu razdvojili. Trenutak kad su se ponovo sreli će vas raspametiti!

Don (84) i Margaret (80) šarmirali su zaposlene u ustanovi "Carolinas Healthcare NorthEast" pa im je dopušteno da svoje poslednje dane prožive u zajedničkoj prostoriji.

Medicinske sestre su njihove krevete okrenule jedan nasuprot drugog kako bi mogli da se drže za ruke u trenutku kada je Margaret u jutarnjim satima 19. avgusta preminula. Tog je popodneva umro i njen muž, a pre smrti je rekao svojoj deci da se raduje ponovnom susretu sa suprugom u raju.

- Kada stignemo u raj, možemo ući zajedno, kao da se ponovno venčavamo. Još jedan medeni mesec - rekao je Don, prema rečima njegove ćerke Peti Livengud Biver.

Don Livengud oboleo je od plućne fibroze i upale pluća, dok je Margaret dijagnostikovan rak u maju.

Margaret je Dona, koji je pred kraj života jedva disao, uveravala da će vazduh u raju biti bolji. Par je dobar deo prošle godine proveo u bolnici, a njihova ćerka je rekla da bi onaj supružnik koji bi ostao kod kuće bio tužan.

Foto:  Livengood famili Foto: Livengood famili

Kada je 8. avgusta odvezla roditelje u bolnicu kako bi bili zajedno primljeni, nije znala da će to biti poslednji put. Don i Margaret odrasli su u okrugu Rovan u Severnoj Karolini i upoznali su se dok su radili u kompaniji Stanback koja je pravila lekove i ruž za usne.

Fotografija na kojoj se ovaj bračni par drži za ruke je simbol njihove ljubavi.

- Sasvim je normalno da su se držali za ruke. Njihova je ljubav bila tako dragocena - dodala je ćerka.

Foto - Ilustracija: Pixabay Foto - Ilustracija: Pixabay

Čak ni doktori koji su se brinuli za par nisu mogli da sakriju suze.

- To je bio jedan od onih slučajeva koji niko od nas neće zaboraviti. Videti njih dvoje, koji su čitav svoj život proveli zajedno, kako svoje poslednje trenutke provode zajedno je stvarno čudesno. Niko od nas ih neće zaboraviti - rekao je doktor Rendi Šlister.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr/ people.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    17. septembar 2016 | 22:13

    Ljubav je brsmrtna

  • Zoran

    17. septembar 2016 | 23:24

    Bilo je tolerancije, pravih vrednosti i morala jedno 100 godina ranije.

  • Sanja

    17. septembar 2016 | 23:07

    Imali su razumne ljude u bolnici.Ovde im to ne bi dopustili jer ovde ni majke sa detetom ne mogu da budu i postoje neka nehumana pravila koja nisu medicinsko sterilne prirode jer nam ni bolnice nisu sterilne već su to meka stara pravila radi pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA