JEZIV SNIMAK: Bahati vozač gazi troje mališana, ali onda se dešava ČUDO (VIDEO)

Prema informacijama kineskih lokalnih medija, sve troje dece je preživelo, ali imaju višestruke povrede, slomljene kosti i ogrebotine

  • 6

U kineskom gradu Šenžen, 17. septembra, na troje mališana od pet i šest godina koja su se igrala, naleteo je automobil i prešao preko njih, a zaustavio se kada su točkovi prešli preko ruke jednog deteta.

U KINI SE IZ PEPELA GRADI NAJVEĆI GRAD NA SVETU: U ovom čudu će živeti čak 130 miliona ljudi

Nakon nesreće, ispod automobila su ostale dečje cipele i tragovi krvi, prenose beogradski mediji. Ipak, prema informacijama kineskih lokalnih medija, svo troje dece je preživelo, mada imaju višestruke povrede, slomljene kosti i ogrebotine.

Žena koja se nalazila za volanom automobila, Zeng, okretala je vozilo na parkingu zbog čega, kako je rekla, nije videla decu na putu, preneli su tamošnji lokalni mediji.

Ona nije bila pod dejstvom alkohola, a policija utvrđuje da li je do nesreće možda došlo jer je koristila mobilni telefon u toku vožnje.

Snimak koji je objavljen na kineskoj društvenoj mreži, na profilu saobraćajne policije Šenžen, proširio se internetom velikom brzinom, a vi ga možete pogledati ovde:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Radnaskela

    20. septembar 2016 | 18:12

    Nije ona "bahati vozač", nego očigledno nije videla decu koja sede na sred parkinga. Pravo pitanje je ko je dopustio deci da se tu igraju!

  • Dejan Letic

    20. septembar 2016 | 23:47

    :Ko je dopustio da se tako mala deca igraju na sred parkinga, pa oni nisu ni prvi razred!!! Defektni roditelji.

  • Jaaaa

    20. septembar 2016 | 17:02

    Odma oduzet vozacku i 20 god zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA