Malena Tajler bi za manje od 60 sekundi pobegla najmoćnijem obezbeđenju: Svoj trik podelila je sa svima! (VIDEO)

Tajlerin otac, Stiv, je rekao za "News 6", da je snimio video jer je želeo da njegova deca budu spremna ukoliko se nađu u takvoj situaciji

  • 2

Mišel O'Nil je postavila snimak svoje ćerke, Tajler, koja za manje od minut uspeva da se oslobodi iz zamke u kojoj su joj vezane ruke. Sve što joj je potrebno kako bi se odvezala i pobegla mogućim otmičarima je pertla. Zvuči šašavo, ali ona je uspela.

ČUDO PRIRODE: Ovo je jezero koje nema dno (VIDEO)

Video koji je do sada šerovan više od 30.000 puta, sadrži i prateću poruku: "Da li vaša deca umeju da se oslobode ako su vezana? Naučite ih kako to da urade za menje od minut".

Tajlerin otac, Stiv, je rekao za "News 6", da je snimio video jer je želeo da njegova deca budu spremna ukoliko se nađu u takvoj situaciji.

RUSI PEVAJU BAJAGU: Moskovski bend obradio hit "Verujem, ne verujem" (VIDEO)

I on nije jedini. Postoji veliki broj ovakvih snimaka, koji demonstriraju kako se osloboditi ukoliko su vas vezali sa tzv. "zip-tie". To je plastična, rebrasta, da je nazovemo traka, uz pomoć koje se obično vezuju kablovi.

Psiholog Amanda Perls je rekla za BBC kako društveni mediji mogu da doprinesu strahu kod ljudi o potencijalnim pretnjama, a o tome govori i veliki broj ovakvih video snimaka.

OVO OSTRVO U KANADI TRAŽI RADNIKE: Svako ko dođe dobije i zemlju na poklon, ali postoji jedna caka (FOTO)

- Roditelji su često uplašeni i pitaju se kako najbolje da zaštite svoje dete. Sa pojavom društvenih mreža, koje šire veliki broj vesti koje se tiču različitih zločina, kod njih se stvara osećaj da su toliko mali u ovom svetu i da ne mogu na najbolji mogući način da zaštite svoje dete - kaže psiholog.

Pogledajte kako to radi mala Tajler:

(Telegraf.rs / Izvor: BBC.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Predator

    20. septembar 2016 | 20:37

    Da i posle ne mozes odvezati pertle!!

  • Maestro

    20. septembar 2016 | 22:27

    Da, dobar trik ali nije to tako uvek. Nisu svi otmičari dunsteri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA