• 6

TURCI NAPRAVILI PRAVOG TRANSFORMERSA: 12 inženjera i 8 meseci bilo je potrebno da ovo čudo "stane na noge" (VIDEO)

Automobil još uvek nije za vožnju u saobraćaju, jer, za sada, funkcioniše samo na daljinsko upravljanje

  • 6

Turska kompanija "Letrons", iz Ankare, napravila je pravi, pravcati BMW Transformer, koji može da se vozi.
TRANSFORMERS "WIN OVER" BELGRADE: Fascinating sculptures of 12 meters (PHOTO)

Njime može da se upravlja daljinskim, a pomera vrat i glavu, ruke i šake, ima dinamične hidraulične kontrole i sistem osvetljenja. Za izradu prvog modela "Antimona" bilo je potrebno osam meseci. Na njemu je radilo 12 inženjera i četiri tehničara.
Tvorci ovog jedinstvenog auta kažu da "Letrons" može da se nađe i u prodaji, ako se, kako kažu, projekat kupca i njegov razlog za korišćenje, poklope sa kriterijumima "Letrons" tima.

Automobil još uvek nije za vožnju u saobraćaju, jer, za sada, funkcionišu samo na daljinsko upravljanje. Ali, biće moguće u bliskoj budućnosti, zbog njegovog električnog motora. Na pitanje zainteresovanih, da li je u pitanju pravi auto, inženjeri odgovaraju da je "Antimon" rađen po uzoru na postojeće automobile.
Nažalost, ovaj transformer još uvek ne može da hoda, jer ta opcija nije ugrađena. Ali, kažu oni koji su ga napravili, da će auto moći i to da radi uz još ulaganja u novo istraživanje i razvoj projekta.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrea

    Ja iako sam devojcica ja volim da gledam transformerse i ja mislim da su to dobro uradili sam kada se on transformise to treba mnogo brze

  • Kibo

    Fake . . . Dobra montaža

  • Раднаскела

    Тешко да ово чудо може стварно да се вози, види се на почетку снимка да је "стопа" која га држи јако близу земљи. Али, свака част!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima