• 4

ROĐENA BEBA BEZ OČIJU: Roditelji očajni, ne mogu da zaustave suze (VIDEO)

Lekari nisu u izveštajima i analizama videli ništa što bi ukazivalo na ovu bolest. Roditelji su samo u jednom trenutku shvatili da su im se životi zauvek promenili

  • 4

Liu Peihua iz kineske provincije Guangdžou je rodila 20. septembra bebu sa poremećajem koji se u medicini povezuje sa malo ili nimalo očnog tkiva, što znači da je dete rođeno bez očnih jabučica.
LJUDI DŽINOVI, BIZARNIH ORGANA: Oni imaju ogromne delove tela (FOTO)

Anoftalmija je stanje koje se dogodi u 30 slučajeva na 10.000 dece, a zastrašujuća je činjenica da ova deca nikad neće moći da vide.
Ova očajna majka se savetovala sa stručnjacima kako bi se zdravlje bebe temeljno ispitalo.
Printskrin: baby.sina.com.cn

Printskrin: baby.sina.com.cn


Dečak je u kineskim medijima nazvan "bebom bez očiju", a medicinske analize i ispitivanja treba da pokažu da li postoji još neki zdravstveni problem kod deteta.
Porodica deteta se nada da će im lekari i dobrotvorne organizacije pomoći da obezbede lepšu budućnost ovom mališanu. Šok je bio izuzetno veliki s obzirom na to da lekarski izveštaji nisu ukazivali ni na kakav rizik od ovakvih bolesti.
Printskrin: baby.sina.com.cn

Printskrin: baby.sina.com.cn


Roditelji kažu za svog sina da je kao i svaka druga beba, da plače zbog mleka i pomera ručice.
Lek za ovu bolest ne postoji osim veštačkih očiju koje su tako opremljene da mogu da pomognu kostima da rastu oko očiju prirodno.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima