Zalepili su na kutiju sliku televizora, a kada su je otvorili, ništa im nije bilo jasno (FOTO)

Umesto da daju ogromne pare za dodatnu zaštitu svoje robe, smislili su trik koji će naterati ljude koji se bave transportom da se pažljivo odnose prema robi

  • 0

Kada je kompanija koja se bavi proizvodnjom bicikala imala probleme sa sigurnom isporukom svoje robe, došli su na sjajnu zamisao kako da sve bude u redu.

Kad Crnogorca mrzi da okreće pedale (VIDEO)

Umesto dodavanja dodatnog materijala za čuvanje proizvoda i umesto menjanja firme koja se bavi isporukom, smislili su da na spoljašnjost svojih pakovanja odštampaju fotografije televizora sa ravnim ekranom, prenosi interestingengineering.com.

Nakon što su to uradili, svi problemi sa isporukom su nestali.

Pošto su mlada kompanija koja raste, imaju ambicionzne planove da 90 odsto prodaje bicikala do 2020. godine vrše preko interneta, ali je isporuka uspela da osujeti njihov plan.

Isporučena roba koja je oštećena je loša za kupca, a isto tako je loša i za kompaniju VanMuf jer zamena i popravka delova su skupi. Pomislili su da je bolje da, umesto što će dati više novca za zaštitu bicikala, na neki način prevarom učine da se ljudi koji nose robu, odnose prema njoj sa posebnom pažnjom.

 

U savršenom svetu oštećenja nastala u toku isporuke se ne bi događala, ali svi znamo da to nije istina.

Ideja koju su smislili koštala ih je jako malo, a rešila im je sve probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA