• 3

SLEPA ŽENA 20 GODINA ŽIVELA PORED SINOVLJEVOG SKELETA: Kuća smrdela na buđavu hranu, ali ne i na leš (FOTO)

- Soba je izgledala kao neka čudna verzija Hičkokovog "Psiha" - izjavili su policajci

  • 3

Ovakav scenario teško da bi napisao i Alfred Hičkok. Naime, kuća Rite Volfenson u Bruklinu bila je toliko puna đubreta i prenatrpana stvarima da je izgledala kao deponija. U svom tom neredu, ova starija, slepa žena je čak 20 godina živela ne znajući da se među nabacanim stvarima nalazi i skelet njenog sina Luisa.
NAJVEĆA TAJNA KATOLIČKE CRKVE: Oni čuvaju ove morbidne relikvije, evo i zbog čega (FOTO) (VIDEO)

Njegove ostatke pronašla je 15. septembra rođaka Džozet Bakman kada je ušla u kuću ne bi li Riti odnela neke stvari u bolnicu. I dalje je na sebi imao farmerke, čarape i majicu. Kada je policija ispitala Ritu, ona je istakla da se njen sin odselio pre ko zna koliko godina.


- Soba je izgledala kao neka čudna verzija Hičkokovog "Psiha" - izjavili su policajci koji su sa nevericom posmatrali prostoriju punu paučine i đubreta. Kažu da je soba smrdela na ubuđalu hranu, ali ne i na telo u raspadanju.
Počeli su da kopaju ispod supermarketa, a ono što su našli ih je totalno šokiralo! (FOTO)
Ostaci su odneti na analizu. Rođaci kažu da su VolfeNsonovi imali dva sina, Luisa koga nisu videli 20 godina i koji bi danas imao 49 godina i Majkla, koji je preminuo 2003. godine u 38. godini.
Ritin brat Džozef kaže da godinama nije bio u kontaktu sa njom i da ona sada živi u jednom domu za stare.
(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima