U BOSNI GLASALI DA ĐANI DOĐE NA VLAST: Ovaj glasački listić je pobedio! (FOTO)

Izbori u BiH bi se završili dosadno da nije bilo Đanija

  • 6

Izbori u BiH su završeni, ostalo je da se rezultati zvanično saopšte, a zatim sledi formiranje vlasti u lokalnim zajednicama. Izborna priča bi prošla u tišini i dosadno da nije bilo građana koji su na veoma dosetljive načine uništavali svoje listiće.

LITURGIJA KOJA OTVARA VRATA RAJA: Devojčica anđeoskog glasa i pravoslavni sveštenik rasplakali katoličkog PAPU! (VIDEO)

Građani koji nisu želeli da daju važeći glas "ukrasili" su svoje listiće na veoma duhovite načine. Tako je recimo Konstantin Savić, kandidat za načelnika Teslića, dobio svoj glas u Sarajevu, glas je dobio i pevač folk muzike Đani uz poruku "No Đani, no party".

Na glasačkom listiću za lokalne izbore, gde se zaokružuje načelnik opštine Novo Sarajevo, stoji hashtag#TeamBradPitt, a isti glasač poručuje "Nije gotovo, tek počinje", uz savet kladioničarima "Nikad na Lacijo, uvek na Svonsi 3+".

Na jednoj izbornoj listi stoji sistem 13/23 - na 1 km, takođe dakle u kladioničarskom duhu, a pored ranije pomenute "Izdajničke stranke - Kvisling", koju je "oformio" jedan glasač, tu je i "Stranka pravog puta legalizovane marihuane", sa svojim istaknutim kandidatima.

 

Foto: Facebook/Edin Agic‎ Foto: Facebook/Edin Agic‎

Jutro posle izbora: Šta čeka Balkan ove jeseni? (VIDEO)

Tu je i poruka strastvenog navijača FK Sarajevo: "Moja politika je FC Sarajevo, Moja stranka je Horde zla, nacionalist - Pitar".

Printskrin: YouTube/nebojsavujicic Printskrin: YouTube/nebojsavujicic

(Telegraf.rs/N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA