Velika užarena lopta se pojavila na nebu, a onda je odjednom nestala: Građani masovno zvali policiju (VIDEO)

Građani koji žive u gradovima poput Toronta, Merlinda, Montreala, Nju Džerzija i Njujorka masovno su zvali policiju.

  • 7

U utorak uveče, na nebu iznad Amerike i Kanade, pojavila se velika užarena lopta koja je padala ka zemlji velikom brzinom, a građani koji su ovu pojavu videli, bili su ubeđeni da je pao neki putnički avion, jer se prvo čuo veliki prasak, a onda i ova svetlosna pojava.

Građani koji žive u gradovima poput Toronta, Merilenda, Montreala, Nju Džerzija i Njujorka masovno su zvali policiju. Pojedini koji žive u Torontu su smatrali da je avion pao u luku zbog velikog praska koji se čuo.

Naučnici veruju da je u pitanju asteroid ili deo komete, ali još uvek nema informacija da je došlo do udara "sa zemljom".

Pogledajte video napravljen u Njujorku i procenite sami da li je reč o avionu, kometi, asteroidu, ili pak nekom neidentifikovanom letećem objaktu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleks

    6. oktobar 2016 | 09:50

    To je srpsko tajno oružje, sa kojim Srbi eksperimentišu već 20 godina. Često putujemo svetlostnom brzinom po čitavom Svijetu, i ponekada upalimo svijetla i zvuk da pokažemo narodu da smo tu. Ovog puta smo iznad Toronta izvodili razne akrobacije tobož da smo pali, da zbunimo američke agente koji su na konferenciji u Torontu!

  • Mirkoman

    6. oktobar 2016 | 11:09

    Zasto zovu policiju,zar nebi trebalo moldera i skali da zovu?

  • Luna

    7. oktobar 2016 | 09:34

    Kako li se to uvek ovakve stvari dogadjaju samo kod njih, i kakve veze ima policija da je zovu, svasta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA