≫ 

Imao je žestoki seks sa ćerkom svoje šefice na lavabou, dao je otkaz, a onda je objavio snimak akcije (VIDEO)

Ispostavilo se da je Kris znao da su njegovi dani u kompaniji odbrojani, pa je odlučio da svojoj šefici zagorča život

  • 11

Svi smo verovatno bar jednom imali nekog lošeg šefa. Potpuno je normalno da kada dajete otkaz, da želite da pokažete šefu kako je vaša reč poslednja i da prebacite loptu na njegov teren. Ovaj dečko je ipak otišao korak dalje, i postavio na internet snimak kako ima seksualni odnos sa ćerkom svog šefa.

Najluđi Fejsbuk status ikada: Imali su "helic sex", ali on nije mogao da izdrži i sada su u problemu! (FOTO)

Ispostavilo se da je Kris znao da su njegovi dani u kompaniji odbrojani, pa je odlučio da svom šefu zagorča život. Majka devojke (njegova šefica) bila je besna kada je odgledala video.

Snimak koji je najverovatnije nastao na Krisovom poslu, podeljen je preko društenih mreža, a pokazuje nagu devojku nagnutu preko lavaboa.

Pogledajte snimak OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ZoKa

    7. oktobar 2016 | 15:38

    U jednom kaficu sam zatekla takvu slicnu situaciju.Devojku je guzio mladic a ona se oslanjala rukama o lavabo.Mog decka I mene je to toliko napalilo da smo odmah otisli u automobil gde smo imali jedan zestok seks.I ako je bilo dosta ljudi na parkingu,nama to nije smetalo.Zbog mraka nisu mogli da nas vide al su culi sigurno uzdahe,i automobil se tresao.

  • Kat

    8. oktobar 2016 | 15:17

    Auuuu svaka čast na osveti definitivno je kurvi zagorcao život hehehehe sad neka dobro pazi koga zaposljava i kako se ponaša prema zaposlenima

  • Marko

    9. oktobar 2016 | 11:29

    Kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA