STROGO ČUVANA TAJNA KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE: Ispovest čoveka koji je pokušao atentat na Tita!

Stevlić je bio deo grupe koja je prvo organizovala bombaške akcije, a zatim pokušala da likvidira maršala tokom njegovog boravka u Americi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Брада

    08. oktobar 2016 | 10:15

    Први ТИТО бива тешко рањен у десанту Немаца на Дрвар. Извлаче га и пребацују на Вис,па због тешког здравственог стања шаљу авионом за Москву. Из Москве,после неког времена,долеће нови ТИТО. Непосредно по ослобођењу Београда крајем октобра држи говор у Коларцу. У беспрекорној униформи,на бину излази човек кога пре свега тешко ко разуме шта прича,на врло исквареном српскохрватском језику. Ни по конституцији,боји гласа,а поготово по језику којим говори,ни налик оном Титу из лета '40. г. када га је мој отац видео на састанку активиста у једној кући на Пашином брду,ша потом у већ поменутом Коларцу.

  • Kondor

    08. oktobar 2016 | 02:51

    Takvi kao stevlic i njemu slicni su i unistili nasu domovinu zvanu SFRJ.

  • Zeljko

    08. oktobar 2016 | 00:46

    Pa šta je to u tim ljudima bilo. Zašto je tita trebalo mrziti??????? Onog ko te hrani i pomaže treba ugristi za ruku, ili mu baciti kamen u glavu. Dali to uče u crkvi. Čovjek je nas i naše očeve i djedove podigao iz bijede i jada!!!!!! Vi koji idete u crkvu i kažete da vjerujete u boga, ali to se zapravo na vama nevidi jer ste većinom jako loši ljudi. Dali ste se vi ikada zapitali?????? Nije li iza tita zapravo stajao bog jer nijedan čovjek na ovom svijetu nije u stanju to sve proći i biti uspješan. Otišao vam franjo, otišao vam slobo, otišo draža, otišao ante. A iza njih je ostao samo jad i zlo. Njihove sabrane su bile jadne, neki je nisu ni imali. To nisu bili dobri ljudi. Šta su ti ljudi nama svima ostavili u nasljeđe a šta je tito ostavio......Tito je ostavio sretnu i nasmijanu zemlju, ljude sigurne u sebe, industriju gradove i da ne nabrajam. To bi trajalo jako dugo. Sam bog je izvukao tita iz svih neprilika jer je vidio da nije pokvaren i da voli i cijeni malog čovjeka. A šta ste vi. Pokvarenjaci, ništkoristi, vucibatine, zgubidani, neradnici, filozofi, mrzitelji ljudi......?!?!?! Recite da vas svi čuju, budite to što jeste kad već jeste a ne skrivajjte se iza prozirnih fraza antitotalitarizma,. Sjedite u uredima koje je broz gradio, živite u stanovima koje je on gradio, vozite se ulicama koje je on gradio.... A gdje su vaša djela, sa čime se vi možete pohvaliti osim prodavanjem magle glupom narodu?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA