AMERIKANAC OTVORIO DUŠU PRED TEGLAMA AJVARA: "Da sutra umrem, samo bi Srbi primetili da me nema" (VIDEO)

Na snimku se vidi da Čarlsu i nije baš neki dan, i zbog toga se bacio u razmišljanje o prolaznosti života, ali mu je ipak u pomoć priskočio srpski ajvar i popravio mu dan

  • 2

Amerikanac Čarls Kater, još jednom je oduševio svojim videom sve Srbe. On je okružen našom zimnicom, melanholičnog raspoloženja, govorio kako kako bi jedino Srbi primetili da ga više nema.

SREĆAN VIDOVDAN, SRPSKA BRAĆO I SESTRE: Ovako je Amerikanac čestitao Srbima današnji praznik (FOTO)

Na snimku se vidi da Čarlsu i nije baš neki dan, i zbog toga se bacio u razmišljanje o prolaznosti života, ali mu je ipak u pomoć priskočio srpski ajvar i popravio mu dan.

On je okružen ajvarom govorio kakve sve vrste ovog fenomenalnog crvenog namaza postoje, i zahvaljivao se ljudima koji su mu ajvar poslali.

Video su na fejsbuku komentarisali mnogi, a među brojnim komentarima našao se i komentar jednog Srbina, koji je Čarlsu ponudio rešenje.

"Ženi Srpkinju da ti sprema ajvar, ljutenicu, turšiju,sarme i ostale srpske specijalitete", piše u komentaru ispod videa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA