≫ 

SNIMLJEN MISTERIOZNI OGROMAN OBJEKAT: 10 puta je veći od Zemlje, naučnici šokirani njegovom kretnjom (VIDEO)

Pojava objekta Niku do sada je najčudnija pojava u Sunčevom sistemu, a naučnici pokušavaju da shvate šta izaziva abnormalno kretanje ovog nebeskog tela

  • 39

Naučnici iz Pan-Stars-a (Panoramsko pregledanje teleskopom) uočili su ledenu anomaliju blizu Neptuna i nazvali je Niku, što na kineskom znači "pobunjenički". 

Večeras je POMRAČENJE MESECA! Vage čeka strastvena noć, Lavovi nek se čuvaju bankrota, a Blizancima baš neće biti lako...

Niku je objekat čija orbita je za 110 stepeni drugačija od orbite bilo kog nebeskog telaSunčevom sistemu i kao da to nije dovoljno, orbitira u suprotnom smeru od svih ostalih nebeskih tela. 

- Predlažem svima da se vežu, jer naš solarni sistem postaje sve čudniji - napisao je na svom Tviter profilu naučnik Majk Banister.

Za sada, na nivou teorije naučnici veruju da je čudno kretanje objekta Niku povezana sa planetom Devet, hipotetičkom ledenom planetom koja orbitira u Sunčevom sistemu, a njena masa je dvadeset puta veća od Zemljine

Neptun će biti retrogradan do sredine novembra! Evo kako to može da vam upropasti život

Pojava objekta Niku do sada je najčudnija pojava u Sunčevom sistemu, a naučnici pokušavaju da shvate šta izaziva abnormalno kretanje ovog nebeskog tela. Do sada najprihvatljivija teorija objašnjava čudno kretanje Niku-a sudarom sa planetom Devet.

Ipak, sve teorije su još uvek "tanke" kada je reč o ovom misterioznom objektu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gardista

    11. oktobar 2016 | 15:43

    Mi neznamo mnogo ni o zemlji a kamoli izvan u Suncevom sistemu. Teorije kojekakvih kvazi naucnika pokazuju se kao netacne. Bice da po predanju pojedinih plemena na zemlji ima vise istine nego sto se misli.

  • NIGHTRAIN

    11. oktobar 2016 | 16:09

    Jos jedna laz u nizu. Videcete sad o ovom pisu i odlazi u zaborav. Nasa laze ljude

  • Marko Parezanov

    11. oktobar 2016 | 16:22

    Lažljiva rusija je odustala od svemira samo je ostala nasa lažljive dali je moguće da nas toliko sabijaju u ćošak prokleti vladari iz senke , zašto nam ne dozvoljavaju da mi gledamo svemir kroz telescope koji su postavljeni po rusiji I americi . Najteže je ljudia koji misle da sami sebe vode jer dok god ne odemo u svemir I sve to vidimo svojim očima netrebamo da im verujemo jer oni od nas rade budale narod nije svestan da je Rusija umešana u tu zaveru protiv čovečanstva I Rusija je sa Amerikom bila oduvek a nas su lagali kao rusi će amerima bacit bombe aneri će rusima , lažu nas sve nas lažu svi su skriveni iluminati da je ovo istina mi nebi ratovali sami protiv sebe nego bi ulagali u izgradnju svemirskih brodova . Ljudi neznaju da je najveće zlo na planeti ali na planeti Rošildi Rokfeleri Bill gejts I Putin koji sledi njihova naređenja , zašto su na primer rusi noslili sekire u svemir I lovačke pištolje pa zato jer nikad nisu bili na mesecu nego u siboru ili antarktiku pa da malo nacepkaju drva za vatru kad im je zima zato im je trebala sekira a pištolj da ubiju polarnog medvedića ako ih napadne da da dovoljan dokaz da je SSSR lažljiv ko I Nato mi neznamo još dali je stvarno zemlja lopta ili ploča a ne druge stvari jer nas je prokleta nauka I religija toliko ubila u mozak sa svojim glupostima da je to strašno pre strašno koliko nas samo biblija I kuran lažu tako nas I Putin laže obećava nam neke s 300 rakete I gluposti a od toga nećemo dobiti ni jedan šaraf , dok god Srbi ne razbiju vladare iz senke mi nikad ali nikad nećemo dobiti ni pravi teleskop a ne zrno peska sa marsa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA