OTKRIVENA MISTERIJA BERMUDSKOG TROUGLA: Ovako nešto nije poznato modernoj nauci, naučnici FRAPIRANI! (VIDEO)

"Bermudski trougao" je mitski deo Atlantskog okeana, koji je grubo omeđen Majamijem, Bermudima i Portorikom, gde su desetine brodova i aviona, nestale

  • 7
Bermudski trogao, piramida Printskin: Youtube/Goddess Heart Chellea and David

Neverovatna teorija da ogromna kristalna piramida leži 2.000 metara ispod "bermudskog trougla", ponovo je aktuelna. Teorija navodi da su "naučnici" otkrili misterioznu strukturu 2012. godine, koristeći "tehnologiju nepoznatu modernoj nauci". Teoretičari zavere veruju da je ova kristalna piramida krivac za nestanak nekoliko aviona i brodova u oblasti "bermudskog trougla". 

OVO JE CEO SVET ČEKAO: Pogledajte šta se ZAISTA krije na dnu BERMUDSKOG TROUGLA (VIDEO)

Onlajn izveštaji iz 2012. godine govore da je naučnik dr Mejer Verlag, otkrila piramidu "tri puta veću od one u Gizi". Dr Verlag je svoje otkriće saopštila na pres konferenciji na Bahamima, gde je otkrila tačne koordinate piramida. Uprkos ovim tvrdnjama, nema dokaza da dr Verlag uopšte postoji, a nema ni podataka o koordinatama, koje je dala.

Najdžel Votson, autor Priručnika za istrage o NLO, rekao je:

- Uvek vlada misterija kad se pomenu piramidalne strukture. "Činjenica" da je ova izgrađena od kristala obezbeđuje joj dodatnu misteriju i moć. Kao i sa većinom tvrdnji, moramo da proučimo dublje ne bismo li otkrili da li ovakva građevina postoji, a ko da, u kakvoj je vezi sa nestancima unutar "bermudskog trougla".

Za sada deluje kao internet priča koja pametno ujedinjuje verovanja u tri glavne paranormalne "misterije", popularisane 70-tih godina prošlog veka, piramidologiju, moć kristala (isceljenje) i "bermudski trougao", koji "pokriva" sve tipove neuobičajenih događaja u ovoj oblasti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Jedina misterija ovde je, kako su naučnici širom sveta mogli da budu uzdrmani ovakvim otkrićem, kako tvrde autori ove teze, koje nikad i nisu videli.

"Bermudski trougao" je mitski deo Atlantskog okeana, koji je grubo omeđen Majamijem, Bermudima i Portorikom, gde su desetine brodova i aviona, nestale. Neobjašnjene okolnosti povezuju se sa nekima od ovih nestanaka. Mada je veliki broj čudnih teorija vezanih za "Bermudski trougao", nijedna od njih ne dokazuje da se misteriozni nestanci dešavaju češće nego u bilo kom drugom delu okeana, kojim se češće putuje.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Predator

    11. oktobar 2016 | 21:55

    Ovo su skrivali već 70 godina tu je neka mašinerija za teleportaciju .

  • Gardista

    12. oktobar 2016 | 07:19

    Pa sta bi? Ima li piramide ili nema?

  • Bane

    12. oktobar 2016 | 08:00

    Koliko znam dokazano je da zbog velike količine gasa koji izbbija iz mora i čini vodu i vazduh toliko retki da brod i avion jednostavno propada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA