POKUŠALI SU MOTORIMA DA UĐU U MISTERIOZNU OBLAST 51, a onda su izleteli naoružani vojnici (VIDEO)

Motociklisti su se vozili kroz prljavi put u Nevadi blizu vazduhoplovne baze, gde se i nalazi Oblast 51, kada im je neko uzviknuo da se sklone odatle

  • 3

Grupa naoružanih muškaraca se iznenada pojavila kako bi zaustavili par avanturista koji tvrde da su otkrili tajni ulaz u Oblast 51. Prestravljeni motociklisti su bili prinuđeni da prekinu svoje putovanje kada su naoružani muškarci uperili pištolje u njih.

ŠTA AMERIČKA VLADA KRIJE OVDE? Naoružani stražari uhapsili porodicu u tajnoj Oblasti 51 (VIDEO)

Oni su se vozili kroz prljavi put u Nevadi blizu vazduhoplovne baze, gde se i nalazi Oblast 51, kada im je neko uzviknuo da se sklone odatle. Mnogi ljubitelji teorije zavere veruju da se u ovoj oblasti, u udaljenom delu Nevade razvija vanzemaljska tehnologija. Naoružani muškarci su ih pitala da li imaju nešto kod sebe i zašto se nalaze u ovoj oblasti.

- Daćemo vam samo jednu šansu. Okrenite se i smesta idete odavde - rekli su im na kraju.

Dobili su i upozorenje da će ako ponovo budu uhvaćeni ovde platiti kaznu od 680 evra. Naoružani muškarci, koji se ni u jednom momentu nisu predstavili, naterali su momke da se vrate putem kojim su došli.

Na snimku se može čuti kako jedan motociklista kaže da je ovo najčudnija stvar koja mu se desila, dok je drugi prokomentarisao kako je jedan naoružan muškarac bio veoma agresivan.

AVIONI BEZ IKAKVOG OBELEŽJA ULEĆU U OBLAST 51: Niko ne zna šta je u njima, misterija sve veća (FOTO)

Da podsetimo, Oblast 51 je američka vojna baza u Nevadi, koja je nastala 1955. godine. Međutim, osim što važi za visoko očuvanu bazu za ispitivanje aviona i novih oružja, ona krije još neke tajne koje još uvek privlače pažnju istraživača i radoznalih.

Vlada je dala vrlo malo informacija o ovoj vazduhoplovnoj bazi, što je izazvalo kod ljudi masovne spekulacije o tome šta se zapravo odigrava iza ograde Oblasti 51. Zvaničnici su često pokušali da objasne da se radi o “tajnoj lokaciji na kojoj se radi na razvoju tajnih tehnologija”.

Velika misterija je navela ljude da posumnjaju da se ovde vrše ispitivanja nad vanzemaljskim bićima i letelicama. Mnogi su čak tvrdili da su i sami viđali čudne pojave u okolini baze.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA