Oksana je bila proglašena za najvreliju nastavnicu na svetu, ali onda je otkrivena GORKA ISTINA (VIDEO)

Uprkos tome, poseta njenom Fejsbuku i Instagramu je skočila nakon pojavljivanja videa i trenutno ima preko 200.000 fanova koji je prate i preko 10.000 lajkova na Fejsbuku

  • 0

Video "Najvrelija nastavnica matematike u svetu" koji prikazuje devojku iz Minska u Belorusiji, pojavio se na Jutjubu. Međutim, ispostavilo se da Oksana Neveselaja nije profesorka matematike i da je tek završila srednju školu ove godine.

Uprkos tome, poseta njenom Fejsbuku i Instagramu je skočila nakon pojavljivanja videa i trenutno ima preko 200.000 fanova koji je prate i preko 10.000 lajkova na Fejsbuku.

NAJVATRENIJA PROFESORKA MATEMATIKE NA SVETU: Kad budete videli slike ove Ruskinje, nećete znati koliko je 2 i 2 (FOTO) (VIDEO)

Kratki video prikazuje plavušu sa veoma dugom kosom u elegantnoj sivoj haljini kako se obraća ostatku razreda pre nego što se okreće ka tabli da nešto napiše.

Njene poslednje fotografije su sa odmora u Maleziji, a njen Instagram profil se uglavnom sastoji od provokativnih fotografija načinjenih u Minsku i sa njenih drugih putovanja.

Oksana je izjavila da nije previše oduševljena novonastalom i iznenadnom popularnošću.

Devojka je objasnila da je sve počelo kad je otišla na odmor u Maleziju. Ljudi na ulici su tražili da se slikaju sa njom, a broj njenih Instagram sledbenika je tada počeo abnormalno da se umnožava. Popularnost joj je najviše porasla kada je poznati bloger sa Jutjuba oslovio sa nastavnica, što ona, u stvari, nije.

Inače, Oksana planira da pauzira godinu dana i da nakon toga upiše univerzitet. Interesuju je strani jezici i šah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA