Ovih pet gradova su zamenili najveće svetske metropole! (FOTO) (VIDEO)

Iako će klasici ostati klasici, prema analizama ovih pet gradova zamenjuje najpoznatije svetske destinacije Njujork, Pariz, London, Madrid, Rim ili Amsterdam

  • 0

Rejkjavik, Toronto, Tokio, Meksiko Siti i Havana su gradovi koji su po popularnosti zamnili najveće svetske metropole  prema najnovijim Gugl analizama. 

NAJJAČI GRAD U EVROPI NIČE U BOSNI: Na ovoj livadi će ga napraviti, košta skoro milijardu evra (VIDEO)

Iako će klasici ostati klasici, prema analizama ovih pet gradova zamenjuje najpoznatije svetske destinacije Njujork, Pariz, London, Madrid, Rim ili Amsterdam.

Rejkjavik, glavni grad Islanda donedavno je samo bio tačka između Severne Amerike i Evrope, ali zahvaljujući prelepoj prirodi, toplim ljudima i fantastičnim kulturno-gastronomskim prizorima koji se ne mogu videti na bilo kojoj drugoj destinaciji, Rejkjavik je postao glavno odredište za sve one koji vole avanturu ili prizor koji ne mogu videti svakoga dana.

Što se tiče Havane, iako se iz SAD-a do Kube stiže brzo i lako, ova komunistička država je do skora bila pod strogim sankcijama svojih moćnih suseda. Sada, kada su sankcije ukinute, ostatku sveta su otvorena vrata ka ovom rajskom ostrvu. Kuba je po mnogo čemu zadržala duh od pre pedesetak godina koji je toliko puta proslavljen u kultnim filmovima, pa svakako treba požuriti i videti čari prelepe Kube pre nego što postane masovna turistička destinacija. Prvo odredište je svakako Havana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA