PRED VAMA JE POSEBNO VEČE: Pazite šta želite, ali možete da privučete i bogatstvo

Sat otkucava, vaša želja je najvažnija

  • 5
Španija Foto: Tanjug/AP/Andres Kudacki

Pun Mesec je poseban dan u mesecu kada mnogi od nas doživljavaju promene, nekima prijaju, a nekima ne. Ipak, pojedini tada doživljavaju kulminaciju energije koja postaje snažnija na taj dan, dok drugi osećaju više duhovnih vibracija, treći su nadraženi i nervozni, četvrti imaju problem sa spavanjem u noći Punog Meseca. Međutim, večeras ćemo imati Pun Mesec obilja, koji nam donosi intuiciju, bogatstvo, isceljenje i opraštanje.

NA NEBU PRAVI SPEKTAKL: Pogledajte u Mesec večeras i videćete nešto neverovatno (FOTO)

U PETAK NAM STIŽE SMAK SVETA: Crni Mesec će se pojaviti na nebu, BLIŽI NAM SE KRAJ (VIDEO)

S' obzirom na to da svaki Pun Mesec ima posebne kvalitete i "darove" koje nam daje, zavisno od toga na kom mestu u zodijaku se nalazi, današnji Pun Mesec pada u Revati nakshatru – vedsku konstelaciju koja se nalazi na zadnjim stepenima znaka Ribe i poznat je kao "Pun Mesec obilja", piše atma.hr.

Revati je jedna od najpovoljnijih nakshatri. Kao zadnja nakshatra zodijaka, ona simbolizuje duhovni povratak kući i pronalazak mira, ravnoteže i ispunjenja u životu. Ova zvezda predstavlja sve završetke, ali i nove početke. Njeno Božanstvo je Pushan, Božanski pastir, koji sve duše vodi do njihovog cilja. Zbog toga je ova nakshatra posebno povoljna za duhovno razvijanje, i daruje nam snažnu intuiciju i povezanost sa Božanskim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

INTUCIJA I BOGATSTVO

Revati nakshatra više od svega, predstavlja unutrašnje vođstvo i jasnoću. Ova nakshatra često donosi obilje i ljudi rođeni za vreme ove nakshatre su vrlo često bogati. Poruka iza Revati nakshatre je: "Ako želiš obilje, bilo to materijalno ili duhovno, treba da uspostaviš vezu sa unutrašnjim vođstvom, intuicijom, kako bi put kojim se krećeš bio jasniji."

ISCELJENJE

Pun mesec koji nas ove nedelje čeka u Revati nakshatri imaće aspekt Jupitera i Merkura, koji se nalaze na suprotnoj strani zodijaka u isceljujućoj Hasta nakshatri, što znači da imate savršenu priliku za isceljenje, bilo na fizičkom, emocionalnom ili duhovnom nivou. Dok Jupiter pojačava duhovnu isceljujuću energiju u svakome od nas, Merkur će nas obasjati svetlom razumevanja onih pitanja koja nam se čine problematična, a pun mesec u Revati nakshatri će ovaj dan "zatvoriti" isceljenjem.

INTUICIJA

Na dane poput ovog, sve molitve su zapamćene. Osim toga, pun mesec u Revati nakshatri će nas blagosloviti mudrošću tako da možemo odabrati prave životne ciljeve i zaista čuti unutrašnji glas vlastite intuicije.

Printskrin: Youtube/Mikhah Ben David Printskrin: Youtube/Mikhah Ben David

OPRAŠTANJE

Na ovaj dan možete da osetite kako vam se srce otvara. Ako pratite ovu suptilnu energiju, na ovaj dan možete pokazati mnogo više saosećanja, otvorenosti i bezuslovne ljubavi jer je Revati konstelacija, gde je Venera uzvišena znači da su naša kreativnost i potencijal da volimo najjači danas i ispunjeni Božanskom energijom. Savršen dan za završavanje konflikata, opraštanje, isceljenje i pronalazak mira u umu.

Ovaj put, kada će Puni Mesec biti udružen sa kvalitetama Revati nakshatre, svesno vodite svoju energiju na način da dobijete najbolje moguće rezultate.

Mudro odaberite šta želite da privučete VEČERAS u svoj život!

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • alexan

    16. oktobar 2016 | 22:18

    Zelim prosperitet Srbiji,svima nama koji zivimo u njoj,zdravlja i pameti svoj nasoj deci i izlecenje svima koji su bolesni

  • Puma

    16. oktobar 2016 | 21:34

    Isceljenje spas od depresije

  • A

    16. oktobar 2016 | 23:29

    Zelim da se svim ljudima ispune njihove lepe zelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA