≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ono kad nećeš da ustaneš makar te vukli i maltretirali (VIDEO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način

  • 4

Dobro jutro! Poznato je da pande nisu previše aktivne životinje, a naročito je to izraženo u zoološkim vrtovima i azilima gde ovi umiljati medvedi imaju obezbeđene sve uslove za bezbrižan život.

>>> ZA DOBRO JUTRO: Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla sa kucama i počela da se ponaša kao oni (FOTO)

Zbog nedostatka energije i načina ishrane, pande su prilično lenje životinje. Većinu dana provode sedeći ili ležeći na jednom mestu. Ostatak dana jedu bambus i vare ga i to oko 40 puta dnevno!

U to se možete uveriti i na snimku iz jednog kineskog azila za pande, gde veterinar pokušava da uspravi medvedića, ali on želi da sarađuje. Uzalud je čovek prvo vikao za noge, a onda joj je u pružio ruku - panda je samo želelela da leži.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Pogledajte video ove lenje pande i ulepšajte sebi dan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanče

    19. oktobar 2016 | 07:33

    Dusica mala, Fenomenalna je!!!!!

  • Belasica

    19. oktobar 2016 | 07:10

    Bože dragi što je lena. Preslatka je!!!

  • KATARINA

    24. oktobar 2016 | 01:46

    Zatvarajte zoo I azile aman, pustite jadne zivotinje u prirodu, gde pripadaju. Vama su atrakcija, a kako je njima. Bilo bi lepo da se ljudi zamene malo sa ovim napacenim zivotinjama, svet bi bio humanije mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA