ZAGLAVIO MU SE PENIS U PRSTENU: Skidali su mu seks igračku tri sata testerom i klještima! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Seksi prstenje muškarci koriste da bi održali erekciju, a lekarima je trebalo tri sata da uklone ovaj

  • 5

Tridesetogodišnji muškarac sa Tajlanda odveden je u bolnicu zbog uklanjanja seksi igračke koja mu se zaglavila na penisu, pa su korišćenjem različitih alata uspeli da mu je skinu.

STAVIO JE VERENIČKI PRSTEN NA PENIS i 2 dana se previjao od bolova! Spašavali ga lekari i vatrogasci (FOTO) (VIDEO)

Koristio je tu igračku kod kuće i kada nije uspeo da je skine sa svog "ponosa" uspaničio se i pozvao Hitnu pomoć koja ga je odmah prevezla u bolnicu.

Doktori su morali da upotrebe ogromna klješta i testeru kako bi presekli uzak prsten za penis. Dok su pokušavali da ga odstrane, doktori su jedva uspeli da obuzdaju smeh.

- Čovek je na svoj penis stavio uzak metalni prsten koji bi iskoristio u nekoj svojoj seksi igri. Ne znam da li je to kupio u prodavnici ili je u pitanju nešto što je našao u svojoj garaži. Nije dobro procenio samog sebe, pa kada mu se penis povećao, nije uspeo da ga skine. Bio je jako zabrinut i nije  se osećao najprijatnije. Pozvao je hitnu pomoć i volontere koji se bave spasavanjem da ga odvedu u bolnicu. Bio je u jakim bolovima i zato nije mogao sam da ode - rekao je volonter koji je radio na njegovom slučaju Džakai Banjensakul.

Gospodin Banjensakul rekao je da su doktori koristili lubrikant da pokušaju da skinu prsten, ali je on ostajao zaglavljen.

Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack, Profimedia/Alamy Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack, Profimedia/Alamy

Morali su da iskoriste testeru i da zajedno sa klještima pokušaju da razvuku prsten i da ga skinu. Nakon toga, muškarac je bio pokunjen i osramoćen, ali srećan što će moći da nastavi svoj penis.

Metalni prsten je bio toliko snažan da je lekarima trebalo tri sata da ga uklone. Seksi prstenje muškarci koriste da bi održali erekciju.

Lekari su prvo iskoristili sapunicu i toplu vodu zajedno sa klještima i pokušali da skinu prsten, ali nisu uspeli. Testera je imala samo mali površinski uspeh.

Na kraju su upotrebili džinovska klješta koja se koriste sa presecanje debljih metala i polako su uspeli da ga prepolove, bez da povrede pacijenta.

- Metal je bio zaista jak  i trebalo im je dva do tri sata da ga slome. Srećom, muškarac nije pretrpeo nikakve povrede i uspešno je sam otišao kući. Ne verujem da će mu ikad više pasti na pamet da koristi prsten - dodao je Banjensakul.

Fotografije operacije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA