Bajkeri su hteli da se obračunaju sa njim, a onda je iz džipa izašla GRDOSIJA (VIDEO)

Udario je motociklistu iako je imao kacigu na glavi

  • 4

Jedna od opasnosti svađa u saobraćaju je što nikada ne znate kakva i, što je još važnije, kolika osoba se nalazi u vozilu sa kojim imate konflikt. Dobar primer za to dolazi nam iz Australije, gde je incident između dvojice motociklista i vozača snimljen iz automobila koji je išao iza njih. Na snimku iz predgrađa Sidneja se vidi da je sukob započet na raskrsnici kada je, po mišljenju dvojice bajkera, vozač džipa trebalo da dozvoli da ga oni mimoiđu.

>>> ULIČNA TRKA BRZINOM OD 300 NA SAT: Bajkeri preticali koga su stigli, ali pitanje je kako su uopšte ostali živi? (VIDEO)

Motociklisti su posle toga vozili paralelno sa džipom i očigledno ušli u nimalo prijateljsku komunikaciju sa vozačem, a onda su se svi troje zaustavili. Iz vozila je izašao krupan muškarac sa velikim stomakom, tačnije doskakutao je do jednog od bajkera i udario ga iako je imao kacigu na glavi.

Vozač je krenuo nazad u svoje vozilo, ali je udareni bajker krenuo za njim. Usledila je kratka razmena udaraca, ali tada je iz džipa izašla ženska osoba koja je donekle uspela da smiri strasti. Zanimljivo je da je u međuvremenu prišao i drugi motociklista, ali kada je iz blizine shvatio sa kolikom grdosijom se suočava njegova ratobornost je naglo splasla.

Policija je na osnovu snimka uspela da identifikuje učesnike incidenta, ali je odlučila da protiv njih ne podnese tužbu za nasilničko ponašanje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dzooo

    27. oktobar 2016 | 16:17

    Skini kacigu pa se tuci kao čovek, a ne kao pi'ka. Većina bajkera je jaka samo kada su u vecini, a kada su sami obicno ne započinju kavgu ako procene da nisu jaci. Cast izuzetcima. Inače savet za one koji udju u sukob sa bajkerom ili bajkerima, koji ne skidaju kacigu pri tuči, nemojte da pokušavate da ih udarate u glavu, jer sa kacigom nema efekta. Fokusirajte se na delove nogu i tela koji nisu pokriveni zaštitom. Znam iz iskustva, i vredelo je. :) Pozz za sve normalne vozače, kako automobila tako i motora. Kada je čovek normalan, nema veze sta vozi. Dok ovi nenormalni....

  • Srb

    27. oktobar 2016 | 14:19

    Mislim da je debeli ovde nastradao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA