Stomak joj je rastao i dostigao težinu od 60 kg. Doktori su se šokirali kada su videli šta je u pitanju

Ova 51-godišnja žena je tek nakon ubeđivanja porodice odlučila da se obrati lekaru

  • 3

Bili mi hipohondri ili ne, zaista postoje situacije u kojima se zabrinemo za svoje zdravlje, pogotovo kada nam se na telu pojavi nešto što niko drugi nema. Zato bi trebalo da redovno odlazite na lekarske preglede.

Na čelu mu se pojavila OGAVNA DŽOMBA, a kad su počeli da je seckaju - nisu mogli da zaustave njeno PRŠTANJE (VIDEO)

Mnogi čak i tada biraju da ostanu kod kuće, nadajući se da će sve proći samo od sebe. Tako je i slučaj sa Mercedes Talamantes iz Meksika. Punih pet godina u njoj je rastao tumor, koji je pretio da ugrozi njen život, na mnogo načina.

Tumorozno tkivo dostiglo je težinu od 60 kilograma. Ova 51-godišnja žena je tek nakon ubeđivanja porodice odlučila da se obrati lekaru.

Hitno je prebačena u bolnicu u blizini kuće, gde je tim stručnjaka radio na intervenciji uklanjanja tumora. Ona je priznala da je u poslednje dve godine jedva hodala i da je imala poteškoća sa disanjem.

Lekari su ustanovili tumor i uspešno ga uklonili. Hirurški tim, na čelu sa doktorom Žilbertom Salazarom uložio je četiri puna sata za uklanjanje tumora i tako uklonili zapravo polovinu ženine težine. Ali, i jajnike koji su bili zahvaćeni tumorom.

- Osećam se preporođeno! Kada sam, nakon operacije, prvi put prošetala, osetila sam kao da hodam po oblacima – na kraju je rekla Mercedes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA