Detetu pozlilo tokom leta, pa je prvo ugledalo torbu OVE žene. Njena reakcija RAZBESNELA je internet

Torbu su očistili, ali je posle par dana porodica dobila imejl putnice koja je tvrdila da se još uvek oseća smrad i da ne može da ga se reši i da moraju da plate novu torbu

  • 26

Jedna majka je objavila svoju dilemu na društvenim mrežama i izazvala pravu lavinu komentara. Njenom sinu je pozlilo tokom dugog leta avionom. Morao je da povrati, a deo je završio i na dizajnerskoj torbici putnice koje je sedela u blizini. Premda su torbu odmah oprali i nije bilo vidljivih tragova, njena vlasnica nije bila zadovoljna...

Kupila je NAJSKUPLJU žensku tašnu na svetu, otvorila je i OSTALA JE U ŠOKU DO KRAJA ŽIVOTA! (VIDEO)

Vlasnica torbe je zahtevala da joj majka plati 900 funti, koliko je koštala njena Luj Viton torbica, jer je nepovratno uništena. Ona je smatrala da torbica nikad neće biti ista i da će se uvek osećati smrad.

Majka kaže da su tokom leta bile velike turbulencije i da je njenom sinu pozlilo zbog toga, na šta on nije mogao da utiče. Sat nakon toga joj je prišla putnica i rekla:

- Nadam se da je vašem sinu sad dobro, ali oštećena je i moja torba. - Izvinili smo se, ali ona je rekla:

- Ne razumete, oštećena mi je torba, bila je veoma skupa, vaše osiguranje mora da plati čišćenje ili popravku - ispričala je majka.

Foto-ilustracija: Wikimedia/Pedro Aragão Foto-ilustracija: Wikimedia/Pedro Aragão

Torbu su očistili, ali posle par dana porodica je dobila imejl od te žene koja je tvrdila da se još uvek oseća smrad i da ne može da ga se reši i da moraju da plate novu torbu.

Mišljenja su podeljena. Neki smatraju da žena preteruje i da, ako je imala novca za tako skupu torbu, ima i za novu. Drugi smatraju da majka mora da plati, jer je njen sin uništio tuđu stvar.

Šta vi mislite? Pišite u komentarima.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • plavi safir

    8. novembar 2016 | 10:32

    Vecina komentarise da je u pitanju dete i da nije strasno. Imam decu ali bih i ja trazila da mi se kupi nova torba a isto tako bih kupila da je moje dete ispovracalo po necijoj torbi. To se veoma tesko cisti i nekad stvarno ne moze da se ukloni smrad. Ipak su tu zeludacne kiseline u pitanju. Na zapadu skoro svi imaju osiguranje tako da ne znam sta se i roditelji iscudjuju!

  • Visnja jojic

    8. novembar 2016 | 10:06

    Naravno da treba da kupe novu torbu.

  • draleRS

    8. novembar 2016 | 10:35

    i sta je cudno jer trazi da plate njenu ostecenu stvar ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA