NOSTRADAMUS PREDVIDEO TRAMPOVU POBEDU: Prema proročanstvu, sledeće što nas očekuje je - Treći svetski rat!

- Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha - zapisao je Nostradamus

  • 20

Pre nekoliko dana razni stručnjaci su počeli da tumače Nostradamusove stihove i na osnovu su njih zaključili da će pobednik predsedničkih izbora u SAD biti Donald Tramp i tako su bili uspešniji od mnogih političkih analitičara u SAD-u i svetu koji su predviđali pobedu Hilari Klinton.

NEKA PREDVIĐANJA SE VEĆ UVELIKO OSTVARUJU: Nostradamusovo proročanstvo za 2016. godinu trese CEO SVET

- Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha - zapisao je Nostradamus.

- Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant (Vizantija) da menja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovek koji će povući zakone i promeniti novac - stoji u još jednom stihu koji "stručnjaci" takođe povezuju uz pobedu Donalda Trampa na predsedničkim izborima, piše TheGamersDrop.

Neki stihovi su, tvrde neki, predvideli borbu između Trampa i Hilari.

- Plava će izaći da kompresuje onoga s kvrgavim nosem. Uslediće sudar i ona će ga izdati - zapisao je Nostradamus, a Viktor Bejns, predsednik američkog društva Nostradamus tvrdi da se ti stihovi tiču predsedničke kampanje kojoj smo, sve do juče, svedočili.

Nostradamus je, osim ovog dvoboja, za 2016. godinu navodno predvideo i Treći svetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se sa pojavom "velike komete na nebu".

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dusan

    9. novembar 2016 | 14:53

    sto ovo ne napisaste pre izbora ili dok su trajali.....nego cekali da se zavrse.....gluposti obicne.

  • Mostar

    9. novembar 2016 | 17:19

    Uvijek nakon sto se nesto dogodi i Nostradamus i baba Vanga to predvide.

  • SAMOSTALNI CAR

    9. novembar 2016 | 16:11

    Svadjalica je zenskoga roda. Drugo, Klintonova nije ni malo manje svadjalacki nastrojena. Ako se prisetite, licno je ona izjavila da bi upotrebila nuklearno oruzje. Ziveo Tramp.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA