Svi smo se oduševili kako Melanija izgleda, a ŠOKIRAĆETE SE kad čujete koliko ima godina (FOTO) (VIDEO)

Melanija Tramp uskoro će postati prva dama, a svi u Srbiji su bili oduševljeni fotografijom sa jednog predizbornog skupa kada je pokazala tri prsta

  • 26

Nakon što je njen suprug Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima u SAD protivkandidatkinju Hilari Klinton, Melanija Tramp je pored budućeg lidera Amerike bila vest broj 1 u svim medijima.

Melanija Tramp pozdravila srpskim pozdravom i podigla TRI PRSTA (VIDEO)

Prednjačili su, naravno, mediji sa Balkana zbog činjenice da je Melanija rođena u Sevnici, kod Krškog u Sloveniji. Juče je njeno mesto slavilo nakon proglašenja pobednika predsedničkih izbora u SAD. U tom gradu, kafić "Central" radio je vanredno do četiri sata jutros, a gosti tog kafića pratili su televizijski prenos rezultata.

Ispred kafića je istaknuta i američka zastava, a lokalni bend svirao je pesmu sa tekstom u kom se navodi da je "Sevnica našla tržišnu nišu, jer će Melanija ući u Belu hišu".

Kako je prenela Hina, Tramp je Sloveniju sa suprugom Melanijom posetio nakon što su se venčali i jedan dan proveo i u Sevnici.

ODRASLA SAM U KOMUNISTIČKOJ SLOVENIJI, AMERIKA JE ZA MENE BILA SAN: Melanija Tramp pričala o detinjstvu na Balkanu (FOTO) (VIDEO)

Foto: Guliver/Getty Images Foto: Guliver/Getty Images

Tramp se razveo od svoje druge supruge 1998. godine, kada mu je pažnju privukla Melanija (tada je imala 29 godina) u jednom noćnom klubu u Njujorku. Nakon nekoliko godina zabavljanja venčali su se 2005. godine i sada imaju sina Barona (10).

Ona je nastavila da se bavi manekenstvom, ali je ipak odlučila da ne pokazuje svoje lice tokom Trampove kampanje. Jedan od Melanijinih prijatelja tvrdi da se ona ne slaže uvek sa onim što kaže njen muž na govorima, ali to ipak krije i čuva od očiju i ušiju javnosti.

Jedan od Trampovih poslovnih saradnika tvrdi da Donald često govori o seksualnom životu zaposlenima u svojoj organizaciji.

Foto: Guliver/Getty Images Foto: Guliver/Getty Images

- Često se hvali da ima čudesan seks sa sa Melanijom - dodao je.

ZBOG MELANIJINE "MACE" JE POLUDEO INTERNET: Nisu mogli da veruju šta je obukla i koja je skrivena poruka (FOTO)

Ali, mnoge je nakon završetka izbora zanimalo koliko godina ima gospođa Tramp. Iako deluje kao da je u tridesetim, ona je rođena 1970. Dakle, u aprilu sledeće godine napuniće 47. godina.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Međutim, mnogi njenu mladolikost prepisuju plastičnim operacijama. Budući predsednik SAD stariji je od nje 24 godine i u svojoj je sedamdesetoj godini.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jova

    10. novembar 2016 | 16:22

    Kakve veze ima koliko godina ima!?Svetska zena.

  • El...

    10. novembar 2016 | 16:37

    Od Trampa se trese celi svet ! Nemcima , Nato i Bruselu zadaje veliku glavobolju ... hahaha Melanija me odusevila , digla tri prsta , bravo carice ...

  • Kombuha

    10. novembar 2016 | 16:05

    Dobra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA