NJENA DOJKA JE TEŠKA KAO TROGODIŠNJE DETE: Druge bi dale bogatstvo za njeno "blago", a ona će pod nož (FOTO)

Kija Granito (21) tvrdi da njene grudi još uvek rastu i da su za tri godine narasle nekoliko brojeva veće od proseka u Velikoj Britaniji

  • 9

Devojka koja ima toliko velike grudi da mora da kupuje novu odeću svakih nekoliko nedelja, rešila je da otvori stranicu za prikupljanje priloga za operaciju smanjenja grudi. Kija Granito (21) iz Didkota u Engleskoj kaže da je na taj postupak prisiljena da bi se rešila velikih grudi, koje teže između 12 i 19 kilograma, jer joj je doktor rekao da tolike grudi ne utiču na njeno zdravlje.

Srpkinja sa najvećim grudima uspavljivala bebu u avionu, a svi blenuli u njene SEDMICE! (VIDEO)

Kija naime tvrdi da njene grudi još uvek rastu i da su za tri godine narasle nekoliko brojeva veće od proseka u Velikoj Britaniji. Ona kaže da je od tolikih grudi bole leđa, koja su sve više savijena pod teretom, da je "zaradila" i grbu. Ona želi da prikupi 8.000 funti za operaciju. Dok su je neki podržali u tome, bilo je i onih koji su joj predlagali da se pojavi u emisiji "Embarrassing Bodies" ili da se oproba kao toples model.

Prema njenim rečima, velike grudi su karakteristične za njenu porodicu, a njene su toliko narasle da ona više nema novca da kupuje brushaltere.

- Leđa me toliko bole da ne mogu, ponekad, da se mrdnem iz kreveta ili da ustanem sa sofe, a nekoliko puta sam se i u kupatilu zaglavila zbog njih - priča Kija.

Zbog ogromnih grudi, tvrdi devojka, nivo samopouzdanja joj je nizak, često i ne izlazi iz kuće, očajna je i nervozna.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA