≫ 

Vreme čitanja: oko 5 min.

POSLALA SAM DEČKU SEKSI FOTOGRAFIJE MOJE VAGINE, a onda mi je on od života napravio PAKAO

Vreme čitanja: oko 5 min.

Sve se činilo jako slatko, ali se vrlo brzo pretvorilo u gorku priču

  • 5

Slanje poruka seksualno-eksplicitnog sadržaja ili sexting poslednjih je godina postala veoma raširena pojava, a mnogi nisu svesni rizika kad se upuštaju u ovu avanturu. Seksi fotografije koje ste poslali zgodnom neznancu mogu osvanuti bilo gde i videti ih može bilo ko. Britanski Metro donosi ispovest mlade dame koja je na njenu žalost naučila da sexting može biti jako opasan. Prenosimo njenu ispovest u celosti.

ŽELIM SEKS SA TOBOM: Nabacivala mu se devojka njegovog najboljeg druga! Kad je raširila noge krenulo je ludilo (VIDEO)

"Na teži sam način naučila koliko je opasno slati gole fotke, koliko to može biti ponižavajuće i to više nikad neću uraditi. Reći ću vam i zašto.

Počela sam vezu s dečkom koji je bio na mojim društvenim mrežama godinama i uvek smo se planirali sastati, no sreli smo se tek nedavno. Odmah smo kliknuli i počeli da se dopisujemo, i izlazili smo kad god smo mogli.

On je bio ženskaroš, no bio je drugačiji u odnosu na muškarce sa kojima sam inače izlazila i jako me je nasmejavao. Govorio mi je da se samo želi brinuti za mene, nudio mi prevoz kući nakon izlaska u Londonu, i stvarno je bio sladak. Sviđalo mi se sve to, sviđao mi se i on.

Dodao me i u svoju WhatsApp grupu sa 15 njegovih prijatelja. Oni su uvek bili spremni za zabavu i imali su sličan brutalan smisao za humor poput mene, stalno sam se dopisivala sa njima i plakala od smeha. Onda sam uklonjena iz grupe, jer je to bila grupa za frajere. Shvatam ja vas momke, shvatam vas. Izbacivanje iz grupe je ključno za priču.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kao što to inače biva sa mojim ljubavnim životom, vreme koje smo provodili zajedno bilo je ograničeno, planirala sam godišnji odmor koji je trebao da traje dve nedelje. Spavali smo zajedno i planirali šta ćemo raditi kad se vratim, pa sam mislila da imamo budućnost.


Otišla sam na odmor, a on me najčešće kontaktirao putem videopoziva i slao mi poruke svaki dan. Sećam se da sam jednom ležala na plaži i nisam mu se javila tri sata, a poruke su nastavile dolaziti. Mislila sam u sebi kako mu se sviđam.

Razgovarali smo o budućnosti i dan nakon to sam se vratila s odmora, želeo je doći u moj stan da mi napravi večeru. Baš slatko. Odlučila sam zameniti uloge u kuvanju jer je bilo jednostavnije, ali cenila sam njegov gest.

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

Dok sam bila na odmoru, često smo se sextali, a poslala sam mu i nekoliko golih fotografija. Samo fotku ili dve kad smo oboje bili napaljeni, a udaljeni. On mi je poslao intimni video koji i dalje imam i koji niko nije video. To me nateralo da se opustim u vezi sextinga, jer smo bili na istoj talasnoj dužini. Verovala sam mu i nisam se uopšte obazirala na druge momke koji su me zvali na piće. Kad mi se neko sviđa, sviđa mi se.

Sve se činilo jako slatko, ali se vrlo brzo pretvorilo u gorku priču.

Kada sam stigla kući u kasno u subotu uveče, poslao mi je poruku da će biti kod mene sutra oko 13 sati. Požurila sam da očistim ceo stan, pokupila mačku, ujutro se rano probudila da odem u prodavnicu i pripremim sve za kuvanje. Ostavio mi je govornu poštu i to je bilo zadnje što sam od njega čula ceo dan, jednostavno je nestao.

Foto: Profimedia/Oredia Foto: Profimedia/Oredia

Zvala sam ga, slala sam mu poruke i bila sam očajna. Ostavio me bez objašnjenja i nisam mogla razumeti zašto. Napokon se javio kasno uveče, bio je grub i spustio mi je slušalicu. Sela sam i plakala.

Nisam mogla da verujem da bi osoba s kojom sam razgovarala svakog dana više od mesec dana mogla postati druga osoba odjednom. Nisam znala da bi to mogao da mi uradi, rekao mi je da požurim kući s odmora, imali smo planove za nedelju, bila sam u šoku.

Nakon nekoliko besnih poruka nazvao me je ludačom. Zvala sam ga i gorim imenima, pre nego što sam mu rekla da me ostavi na miru. Da je barem to i uradio.

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

Nisam se čula sa njim neko vreme, a onda me na nekoliko minuta jedne večeri dodao u onu momačku grupu na nekoliko minuta. Nisam znala zašto, nisu ništa pisali. A onda sam videla, promenio je sliku grupe i stavio sliku moje vagine.

Da, dobro ste pročitali. Upotrebio je moju golišavu fotku sa odmora, povećao je kako bi svi mogli da vide moju vaginu i stavio je na ikonu grupe sa 15 muškaraca. Dodao me je u čet da vidim šta je uradio, pre nego što me je iz njega uklonio.

Reč zaprepašćena ne opisuje dovoljno kako sam se osećala. Dotrčala sam do stana svoje prijateljice, sedila u tišini, a onda počela da plačem. Bila sam u šoku. Pokušala sam da ga nazovem, ali nije se javljao. Poslala sam mu poruke, odgovorio je da sam previše burno reagovala, da je sve to trebalo biti smešno, da je to samo moja vagina i da momci ne znaju da sam to ja i da trebam da se smirim. Rekla sam mu da mi se više ne javlja.

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da su me muškarci koje nikad nisam upoznala videli golu. Zašto je to uradio? Zašto je zloupotrebio moje poverenje na tako javno ponižavajući način? Zašto je želeo da ja to vidim, zašto je mislio da je to smešno?

Nismo razgovarali od tada, a ja ni danas ne znam zašto je to uradio. Mogu da krivim samo sebe što sam nekom verovala i što sam verovala da je zaista takav kakvim se predstavlja. Ja sam iskrena, verna i kažem sve u lice kad nekog upoznam. Kad kažem da mi se neko sviđa i kad mi nedostaje druženje s tom osobom, ja to zaista mislim. Ako mi neko pošalje fotke ili video, ja sam jedna koja će ih videti. Možda sam budala jer mislim da i drugi tako razmišljaju.

Sve me je to podstaklo na razmišljanje - kad je u redu poslati nekom svoju golu fotku i kako znati da će ona ostati privatna.

Ako ja mogu nasesti nakon što godinama izlazim sa momcima, onda će i druge nasesti. Brine me što toliko mladih devojaka šalje momcima svoje gole fotke, a oni ih potom pokazuju drugima ili još gore, objavljuju na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Prilično sam samouverena oko svog tela, no bila sam zaprepašćena i ponižena kad je to uradio. To me je skrhalo.

Naučila sam na teži način da nikome ne verujem kad je reč o mojim intimnim fotografijama i da ne skačem na prvu sve dok ne upoznam zaista tu drugu osobu."

(Telegraf.rs/Izvor:metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Netko iz mase

    11. novembar 2016 | 16:57

    Nema kajanja nakon slikanja.

  • galeb

    11. novembar 2016 | 19:21

    Nisi ti devojko ništa loše uradila, a on je ispao dzukac, koga će kad tad gristi savest,za taj nefer postupak! Ali više puta sam pisao -pazite devojke šta radite i pričate, (na društvenim mrezama)moze vam se kasnije "obiti o glavu "-kada konkurisete za posao, sklapanju braka, kada dobijete dete......

  • Srba

    12. novembar 2016 | 14:17

    Djubre..a ima ih mnogo takvih,moja intima sa zenama je samo moja i mrzim likove koji ponizavaju zenu sa kojom su bili e to su retardi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA