Lopov mu je ukrao čokoladicu iz automobila, ali onda je dobio nešto 6500 puta bolje! (FOTO) (VIDEO)

Džobins je fotografiju poruke objavio na Tviteru, a kako su društvene mreže gotovo svemoguće, priča je stigla do onog ko je odlučio da pripremi iznenađenje

  • 1

Firma Hershey koja proizvodi slatkiše prijatno je iznenadila studenta državnog univerziteta u Kanzasu, Hantera Džobinsa poklonivši mu 6.500 čokoladica. Za to su imali dobar povod, a i dobili su dobru reklamu.

Šta se to, dođavola, desilo s TOBLERONAMA? (FOTO)

Džobins je novinaru lokalnog lista The Wichita Eagle rekao da mu je neko uzeo čokoladicu iz nezaključanog automobila parkiranog ispred studentskog doma, na šta je reagovao proizvođač, firma Hershey.

Za list je rekao da je automobil ostavio nezaključan jer mu se žurilo, a kada se vratio na mestu za kafu umesto omiljene čokoladice našao je poruku koju mu je lopov ostavio: "Obožavam čokoladice, pa sam proverio da li su vrata zaključana... hmm, nisu bila, a ja nisam mogao da odolim pa sam uzeo samo čokoladicu. Oprosti, bio sam gladan."

Podelio sa kolegama

Džobins je fotografiju poruke objavio na Tviteru, a kako su društvene mreže gotovo svemoguće, priča je stigla do nekog iz Hersheya, poznatog američkog proizvođača slatkiša.

Uprava firme u studentski dom je nedugo nakon toga poslala svog predstavnika koji je Džobinsku poklonio 6.500 čokoladica.

Prijatno iznenađeni student je deo čokoladica podelio sa kolegama, a na Tviteru i ostalim društvenim mrežama podelio svoju fotografiju za volanom automobila čija je unutrašnjost preplavljena čokoladicama.

(Telegraf.rs/ Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA