≫ 

BOLESNE ORGIJE NA SVADBI: Terali su mladence da imaju seks pred svima, a onda ih nameštali u ove poze! (VIDEO)

Iako scena deluje potpuno bizarno, ne može se reći da je mladencima bilo previše neprijatno

  • 1

Sasvim je očekivano da se kineski svadbeni običaji donekle razlikuju od evropskih, ali šokantan snimak sa jednog venčanja pokazuje da su mladenci bili naterani da se skinu i imaju seks pred gostima!

>>> BAHANALIJE NA SVADBI: Gosti skidali mladu, tražili striptiz, a kad su stigli do čarapa i gaćica - nastao je HAOS (VIDEO)

Video prikazuje tek venčani par koji leži u krevetu, ali po glasovima koji se čuju, može se zaključiti da se još najmanje tri mladine drugarice nalaze u sobi. Muž i žena leže zagrljeni, u pozadini se čuju kikotanje, a onda i bodrenje da mladenci što pre pređu na stvar.

- Odmah da si se počela na njega - usledilo je naređenje drugarice, koja je mlada poslušala.

Ali, to nije bilo dovoljno dobro za drugu drugaricu, koja je odlučila da pređe sa reči na dela, pa je pomerila mladinu nogu u odgovarajući položaj.

- Da li ste vas dvoje konačno spojili? - pitale su drugarice mladence.

Iako scena deluje potpuno bizarno, ne može se reći da je mladencima bilo previše neprijatno, jer se na snimku sve vreme kikoću dok njihove gošće pokušavaju da ih savetuju.

Ipak, malo je verovatno da im je bilo smešno kada je posle nekoliko neuspešnih pokušaja, jedna od drugarica uspela da skine čaršav, zbog čega su novopečeni mladenci ostali potpuno goli!

Na nesreću mladenaca, ovakve neslane šale gostiju nisu usamljena pojava, pošto je nedavno objavljen snimak na kojem se vidi da su prijatelji upali u sobu dok su muž i žena imali seks, sklonili pokrivač i udarali golog mladoženju po zadnjici!

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA