PRVAK SVETA: Podrigivao 18 sekundi nakon 7,5 litara koka-kole! (VIDEO)

- Cilj ovog Svetskog prvenstva koje je održano u Njujorku je da se podrigivanje ponovo učini popularnim u zapadnoj kulturi - kaže Sebastijan Rotšild, predstavnik Svetske konferencije za podrigivanje

  • 2

Učesnici Svetskog prvenstva u podrigivanju, koje je održano u Njujorku, popili su velike količine gaziranih pića kako bi mogli da pokažu svoje "veštine".

Titulu svetskog prvaka je osvojio majstor za pravljenje pice Tim Janus (35), koji je podrigivao 18,1 sekundu nakon što je popio 7,5 litara dijetalne koka-kole i Mauntin Djua.

- Pokušavao sam da sačuvam sav vazduh u svom stomaku i potom da ga ispustim van. Morate se dobro potruditi. To je prelep osećaj - izjavio je Janus.

- Cilj je podrigivanje ponovo učiniti popularnim u zapadnoj kulturi i otkloniti predrasude koje su vremenom nastale - rekao je Sebastijan Rotšild, predstavnik Svetske federacije za podrigivanje.

(Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mladen

    13. jun 2012 | 15:51

    u to da je podrigivao 18sec i mogu da poverujem, ali da je popio 7.5litara gaziranog pica da bi podrignuo... ne znam ko siri takve dezinformacije, ali to je fizicki nemoguce u tako kratkom vremenskom roku... bolje da mu daju nagradu i za to!

  • Marko Savic

    13. jun 2012 | 21:08

    Zato mu je sada jetra ko cvarak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA