Prvi Srbin koji je iskopao dinosaurusa, KANDIDUJE SE ZA PREDSEDNIKA (FOTO)

Fila je poznat kao čovek koji je iskopao dinosaurusa pa su ga srpski mediji nazvali srpski Indijana Džons

  • 5

Srđan Fila Filipović, poreklom iz Svilajnca, srpski najkontroverzniji dizajner enterijera i komercijalni umetnik i avanturista odlučio je da se kandiduje za predsednika Srbije.

U SRBIJI POSTOJI POSEBAN JEZIK koji razumeju SAMO stanovnici JEDNOG mesta!

Fila je i poznati beogradski klaber, suvlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, čovek koji je u svojoj karijeri napravio preko 300 kafana, klubova, kafića uplovio je u političke vode i poveo jednu sasvim drugačiju kampanju. Široj javnosti, Fila je poznat kao čovek koji je iskopao dinosaurusa pa su ga srpski mediji nazvali "Srpski Indiana Jones“. Njegov dinosaurus izložen je u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu.

Fila i njegova ekipa napravili su „Program za bolje juče“ u kome se navodi da su glavne grane privrede – ugostiteljstvo i turizam.

Zoran na poslu godišnje pređe 1.500 kilometara ne udaljavajući se s radnog mesta! (FOTO)

- Da se ne zavaravamo, jedino dorbo što imamo u Srbiji su kafane, lepe žene i ćevapi. Ne vidim da imamo bilo šta drugo da ponudimo. Imamo plan da dovedemo 200 miliona turista godišnje u našu zemlju. Svi ugostitelji u Srbiji me podržavaju. Ukinućemo PDV, zabraniti rad inspekcijama, ukinuti paušalni porez. Najvrednija stvar koju u Srbiji imamo je osmeh i to nam niko ne može ukrasti - našalio se i rekao između ostalog Filipović a prenosi Infocentrala. rs.

(Telegrafa.rs / Infocentrala. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA