Devojčica ne može da prestane da se smeje svaki put kad čuje učiteljicino prezime, pa je hitno ispisuju is škole!

- Pokušali su da me uvrede na sastanku, osećala sam se ugroženo. Preterali su i zbog toga sam veoma besna. Ne osećam se sigurno da moje dete dalje pohađa nastavu u toj školi - rekla je Terumalai

  • 4

Prisila Terumalai iz Londona pozvana je na hitan roditeljski sastanak jer njena ćerka (5) ne može da prestane da se smeje kada čuje profesorkino prezime.

PROFESORKA ENGLESKOG JEZIKA IMALA SEKS SA UČENICIMA U AUTU, a onda im je ocenjivala uspeh na zadnjem sedištu (FOTO)

Analisa Terumalai je rekla svojoj majci da ne može da prestane da se kikoće svaki put kada čuje reči "Gospođa Bat" (Gospođe Guza). 

Prisila je kasnije upoznala gospođu Bat na roditeljskom sastanku, gde je besna majka rekla profesorki da je njenoj ćerki ime "Gospođa Bat" smešno. Dodala je da gospođa Bat nije mnogo potrešena zbog ponašanja njene ćerke.

Ali nekoliko dana kasnije majka je opet pozvana na sastanak na kome se raspravljalo o "zločestom" ponašanju njene ćerke.

PROFESORKA MATEMATIKE U ŠKOLI IZGLEDALA FINO, a noću bi postala NEVALJALA i objavljivala seksi fotografije (FOTO)

- To što su me zvali opet na sastanak je znak patetike. Nisam bila srećna što je Analisa zadirkivala profesorku zbog imena. Pokušali su da me uvrede na sastanku, osećala sam se ugroženo. Preterali su i zbog toga sam veoma besna. Ne osećam se sigurno da moje dete dalje pohađa nastavu u toj školi - rekla je rezignirana majka, koja će zbog nastale tenzije morati da upiše ćerku u drugu školu.

- Analisa je premala da bih mogla da zaključim da li su se ponašali korektno prema njoj, sada će napraviti pauzu u učenju - zaključila je.

- Majka je prošla kroz uobičajeni razgovor. Naša ideja je bila da premestimo devojčicu u drugo odeljenje, njihova dobrobit je za nas najbitnija - rekao je govornik osnovne škole.

Printskin: Google Maps Printskin: Google Maps

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    2. decembar 2016 | 14:13

    Dete od 5 godina ide u skolu i smeje se profesorki? Mozda je to neki nama nepoznat svet, ali trebalo bi da se zove obdaniste i profesorka je vaspitacica. Inace, prezime joj je stvarno za smeh. :)

  • Јасмина

    2. decembar 2016 | 16:20

    Шта дете зна...па и мени је смешно...

  • Srbenda

    2. decembar 2016 | 17:26

    Kod njih nema zezanja, ako se pobije odmah ide u posebno odeljenje bez obzira kog je uzrasta, ako opet napravi nesto odmah izbacuju iz skole, cak ima kazni da ostanu bez prava na skolovanje uopste, a mi sve uzimamo zdravo za gotovo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA