≫ 

Klekla je i stavila elektrošoker na svoje gaćice, a onda se gorko pokajala jer je usledio UŽAS (VIDEO)

Snimak njenog "originalnog" poduhvata veoma brzo je na Youtubu videlo više od 80.000 korisnika

  • 2

Snimak bizarnog poteza devojke, koja je proverila kakav efekat ima električni omamljivač (tizer) na njenu vaginu, postao je za kratko vreme veoma popularan na društvenim mrežama.

>>> Istrljala sam VAGINU ljutom papričicom, pa je moj muž na sve to stavio VAZELIN! Bilo je to jedno VATRENO iskustvo

Na početku videa devojka kleči u sobi sa spuštenim pantalonama, dok se u pozadini čuje glasovi njenih prijatelja koji je ohrabruju da učini nešto, moglo bi se reći, do sada neviđeno. Snimak prikazuje kako ona u ruci drži tizer između nogu, a posle nekog vremena skupila je hrabrost da aktivira električni omamljivač.

Naravno, posledice korišćenja uređaja, koji inače služi za samoodbranu, bile su veoma bolne po njenu vaginu, ali to nije sprečilo sve prisutne u prostoriji da dobiju histerični napad smeha. Devojka je od strujnog udara momentalno pala na leđa i previjala se od bola, ali ako joj je za utehu, snimak njenog originalnog "poduhvata" veoma brzo je na Youtubu videlo više od 80.000 korisnika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA