Ludilo u bivšoj ruskoj vojnoj bazi! Kidali se zverima od 2.500 konja (FOTO) (VIDEO)

Neobičan i zabavan video dolazi iz Letonije. U glavnoj ulozi nalaze se tri modifikovana vozila za driftovanje: BMW E92 M3, BMW E 46 M3 i Nisan 350Z

  • 1

Trojica prijatelja odlučila su da svoja modifikovana automobila provozaju po bivšoj sovjetskoj vojnoj bazi.

TURCI NAPRAVILI PRAVOG TRANSFORMERSA: 12 inženjera i 8 meseci bilo je potrebno da ovo čudo "stane na noge" (VIDEO)

Neobičan i zabavan video dolazi iz Letonije. U glavnoj ulozi nalaze se tri modifikovana vozila za driftovanje: BMW E92 M3, BMW E 46 M3 i Nisan 350Z.

Mesto događaja je bivša sovjetska vojna baza. Za potpuni doživljaj brinu se profesionalni vozači i proprilično dobra produkcija.

Ideja za poduhvat došla je od Kristapsa Blusa, profesionalnog vozača koji u ovom videu vozi svoj BMW E46 M3, koji je "napucan" na čak 950 KS.

Drugi BMW u priči je dorađeni E92 M3 koji broji impresivnih 800 KS. Nemačkom dvojcu pridružuje se i Nisan 350 Z sa V8 motorom.

Printksin: Youtube/Donut Media Printksin: Youtube/Donut Media

Moramo priznati kako su momci poprilično vešti i uigrani, pa se tako iz simultano driftovanje mogu videti i okrenuti za 360 stepeni, a u jednom trenutku automobili driftuju oko ogromne skulpture Lenjina koja se nalazi u sklopu vojne baze.

Na kraju snimka od gladalaca se traži da im predlože šta bi sledeće mogli da snime, pa ako imaju neku ideju da im slobodno predlože.

Printksin: Youtube/Donut Media Printksin: Youtube/Donut Media

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA