Ako uradite OVO, život može da vam se promeni preko noći: Ona je dobila 50.000 dolara i automobil

- Uvek imajte osmeh na licu, za svakoga, čak i za one koji se vama ne osmehuju. Nikad ne znate koliko vaš pozitivan stav može da utiče na nečiji život - rekla je Melina

  • 3

Voltera Baka Svordsa ljudi su uglavnom zaobilazili jer je stalno prigovarao, znao je često da bude grub i uvredljiv. Bio je vrlo zahtevan gost, a ona je jedina imala dovoljno strpljenja za njega.

U OVOJ ZEMLJI IMA SVE VIŠE ISTERIVAČA ĐAVOLA: Mnogi strahuju da tu stanuje SOTONA, upravo tamo gde je vera najsnažnija

Taj 89-godišnji ratni veteran bio je redovan gost restorana u Braunsvilu u Teksasu. Ona ga je posluživala više od sedam godina, uvek s osmehom na licu.

Konobarica Melina Salazar iz SAD nikada neće zaboraviti dan kada je saznala da joj je čovek koji je stalno gunđao ostavio 50.000 dolara i svoj automobil - bjuik 2000.

Melina je videla da se iza te maske zapravo krije neko ko je usamljen. Iako je i prema njoj znao da bude vrlo neprijatan, ona osmeh s lica nije skidala. Uvek je s njim bila ljubazna.

Jednog dana Melina je primetila da starac više ne dolazi u restoran, a brzo nakon toga je videla njegovu čitulju u lokalnim novinama. Uhvatila ju je neka tuga, iako je znao da ponekad bude veoma naporan.

Nakon nekoliko meseci posetio ju je njegov advokat i rekao kako joj je Volter ostavio 50.000 dolara i automobil jer je uvek bila tako dobra i ljubazna prema njemu.

Bilo je to 2007. godine, nekoliko dana pre Božića. Melina i danas rado prepričava koliko ju je to sve šokiralo i rasplakalo. Često ga se seti, a posebno pred božićne praznike.

- Uvek imajte osmeh na licu, za svakoga, čak i za one koji se vama ne osmehuju. Nikad ne znate koliko vaš pozitivan stav može da utiče na nečiji život, koliko to nekome može da znači. Ne možete znati šta se događa u životu nekog čoveka u tom trenutku i vaš osmeh može biti jedina lepa i dobra stvar koju će doživeti - rekla je Melina.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    14. decembar 2016 | 05:49

    Bajka

  • Made in PRC

    14. decembar 2016 | 01:18

    Osmeh I jos nesto

  • Veca

    16. januar 2017 | 23:00

    Ja znam za jedan slucaj koji devojka sa fakultetom radila na pujac,i neki gospodin uvek kupovao kod nje ali ona uvek sa osmehom,zbog taj osmeh je dobila odlican posao u uglednoj firmi od istog tog gospodina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA