≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Američki balet ima novu primadonu - preslatkog psića u roze tatuu! (VIDEO)

Ozbiljno parira profesionalnim baletskim igračima

  • 0

Dobro jutro! Predstavljamo vam psa po imenu "Prase" koji je postao zvezda božićne baletske predstave u Birmingemu u Alabami, koja nosi naziv "Psolomac" (The Muttcracker).

ZA DOBRO JUTRO: Preslatkoj devojčici su najbolji drugari tigrovi i zmije, a tek da vidite ovu Moglicu sa drugim zverima (FOTO) (VIDEO)

Prase ponosno izvodi svoju tačku sa "Šećernom vilom šljiva" noseći specijalni za njega šiveni roze tatu. Ovaj neodoljivi psić ubrzo je postao lokalni miljenik i zvezda a pogotovo se njime svi oduševljavaju jer je rođen a retkim oboljenjem kične zbog kojeg je sav pogrbljen i hramlje dok hoda.

Ali ovaj disabilitet nije ga sprečio da ostvari svoj san i da postane - balerina. Pogledajte kako je neodolljiv!

- Svake godine pravimo audicije za pse baš kao i što pravimo audicije za plesače. Ove godine izabrali smo čak 29 pasa za razne vrste predstavi i performansa gde oni učestvuju zajedno sa "dvonožnim" plesačima - rekla je Sindi Fri iz Birmingemskog baleta.

Od svih ovih životinja samo mali broj njih je treniran dok većina potiče iz prihvatilišta ua spašene životinja.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA